2777
2789

مامانای با تجربه، پسر من شش سالشه فردا نوبت داره، من فکر میکردم با اکسیژن بیهوش میشه اول، ولی میگن اول باید آنژیو بذارن براش، خیلی استرس گرفتم، پسرم از تنها چیزی میترسه سوزنه و ما هم اطلاع نداشتیم و قول دادیم سوزنی در کار نیست، دلم میسوزه براش، استرسم رو‌هزاره. نمیشه اول بیهوش کنن یعنی؟ کسی تجربه داره؟

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید این سوالو میپرسم دندونش چه مشکلی داره چندتا دندون رو‌میخوان درست کنن

دکترگفته چقدرزمان میبره 

دندونای بچه منم خرابه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

نه عزیزم طوری نمیشه. پسر منم می ترسید، انقد سریع آنژیوکت گذاشتن که فرصت نکرد گریه کنه. من از قبل یه اسباب بازی که میدونستم عاشقشه گرفته بودم، وقتی پرستار اومد رگ بگیره اونو‌از جعبه درآوردم گفتم فرشته ی دندون برات آورده. حواسش رفت پیش اون 

نه عزیزم طوری نمیشه. پسر منم می ترسید، انقد سریع آنژیوکت گذاشتن که فرصت نکرد گریه کنه. من از قبل یه ...

مرسی از پیشنهادت، فکر خوبیه

ببخشید این سوالو میپرسم دندونش چه مشکلی داره چندتا دندون رو‌میخوان درست کنندکترگفته چقدرزمان میبره د ...

عزیژم کلا خرابن. فقط چهارتای جلویی رو دست نمیزنه، بقیش باید عصب کشی و پر بشن

عزیژم کلا خرابن. فقط چهارتای جلویی رو دست نمیزنه، بقیش باید عصب کشی و پر بشن

انشالله بسلامتی و راحتی انجام بشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.