2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بعضی وقتا خیییلی خوب میشهبعضی وقتا هم اینطوری...

فک میکنم با رفتار خودت ارتباط مستقیمی داره ! 

تاحالا غرورشو نشکوندی 

تا حالا با مرد دیگه ای حالا یا با فامیل یا غریبه مقایسه نکردیش؟

تاحالا بهش نگفتی فلان کار رو ت. بلد نیستی انجام بدی بابا ؟ 

نگفتی از فلانی یاد بگیر ؟ 

تاحالا از خریدایی ک واسه خونه می‌کنه تشکر کردی ؟ تاحالا ایراد گرفتی به خریداش ؟ 

شاید بگی خب اینا چ ربطی داره ولی واسه مردا غیر قابل تحملع

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
چرا بعضی وقتا تو دعوا غرورشو شکستم

دعواااااا؟ 

همین دیگه بهتر این نمیشه 

سیاست داشتن و رعایت کردن اقتدار مرد یکم سخته 

ولی بدون سیاست بودن و شکستن غرور شوهر و بی اعتنایی به اصلی ترین نیازشون ک قدرت و اقتدار سخت تره عزیزم 

زندگی رو برات زهر مار میکنن من تجربه داشتم گلم هروز آرزوی میکردم صبح ک‌چشاوو باز کنم ببینم همش خواب بوده و هیچ رد پایی از شوهرم تو زندگیم نیست با چند ماه اقتدار دادن و رعایت کردن یه سری نکات بهترین دوران رو داشتم جوری ک‌خودمم هزار برابر بیشتر عاشقش شده بودم اونم خیلی محبت میکرد و احترام منو نکه می‌داشت الآنم یک ماهی میشه ک انگار ول کردم و باز داره رفتار شوهرم بد میشه دوباره باید شروع کنم 

یه اخلاق خیلیییییی بدی ک‌دارم یکم خسته میشم بعد مدتی 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»