2777
2789
دعواااااا؟ همین دیگه بهتر این نمیشه سیاست داشتن و رعایت کردن اقتدار مرد یکم سخته ولی بدون سیاست بودن ...

خودمم پشیمونم

میخوام جبران کنم

ولی اون هم بی تقصیر نبوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمم پشیمونممیخوام جبران کنمولی اون هم بی تقصیر نبوده

صد درصد ما که دیوونه نیستم الکی غر بزنیم الکی داد بزنیم الکی دعوا کنیم صد درصد آقا یه کاری کرد 

ولی راهش این نیست غرغر ما نتیجه نامیده که آقا رفتار اشتباهش رو تکرار نکنه تازه باعث میشه آقا بدتر کنه و خانوم از چشم همسرش بیوفته یک درصد هم ک آقا تغییر کنه حتما مرد ضعیفی هستش ک نمیتونه کاری کنه 

بعد ک‌ب خانوم خیانت شد میگه ممکن خوب بودم به خودم میرسیدم همیشه تمیز بودم با نداریت ساختم و... ولی چیزی ک برای مرد مهمه همون حفظ اقتدارشه 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

اگه بخوای میتونم یک کانال بهت معرفی کنم کنه زندگیم با همین دوره تغییر کرد هزینه ای هم ندارن ۳۰۰ تومنه که اگه نداشته باشی هم قسطی میکنن یه دوره کامل و جامع 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»