2777
2789
عنوان

هشدار درباره روبیکا و ایتا

173 بازدید | 18 پست

خانوما یه اتفاقی افتاده گفتم بگم هوشیار باشید 

اکانت همکار همسرم تو روبیکا بهش پیام داده خجالت کشیدم زنگ بزنم داری یه ۵۰۰ بزنی برام شرمنده اینم می‌فرسته بعد دوباره پیام میده شرمنده ۵۰۰ دیگه هم بزن همسرم شک میکنه با همکارش تماس میگیره اونم به سر زنان و گریه میگه اکانت روبیکام هک شده از تمام مخاطبام از ۵۰۰ تا چند میلیون گرفتن 

الانم تمام آپ های ایرانی رو دیلیت اکانت زدم خدا لعنتشون کنه تو این اوضاع مث مورچه جمع می کنی و یه حروم لقمه همه رو هک میکنه🥺

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اینو خیلی اعلام کردن که حواستون باشه هک میکنن بعد به مخاطبان درخواست پول میکنن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندوقت پیشم ازدامادمون ازاکانت برادرش کلاهبرداری شده پونصدخاسته بودن زده بودحساب

ادعاشون میشه سوپر اپلیکیشنه تازه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
دقیقا همینجور از شوهر خواهرم با شماره برادرش ازش پول کشیدن

ای بابا خدا لعنت شون کنه

اگه کد ورود به کسی ندیم ،چجوری میخوان هکمون کنن؟؟؟

اتفاقا چند وقت پیش یکی به اسم پشتیبان روبیکا از منم شماره و کد ورود روبیکام رو خواست منم چون زیاد شنیده بودم هکر و اینا هست،بلاکش کردم،

از قسمت حریم خصوصی هم نشست های فعال رو تند تند حذف کنید

که اگه کسی دسترسی داره، دسترسیش خارج بشه

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

وایی😦

🥺

اگه کد ورود به کسی ندیم ،چجوری میخوان هکمون کنن؟؟؟اتفاقا چند وقت پیش یکی به اسم پشتیبان روبیکا از من ...

بآور کنید در و پیکر نداره بابام خواب بوده پیام ورود به روبیکا برامون اومد یکی براش نصب کرده 😐

اینو خیلی اعلام کردن که حواستون باشه هک میکنن بعد به مخاطبان درخواست پول میکنن

ادم به چشماشم اعتماد نداره اصلا

بآور کنید در و پیکر نداره بابام خواب بوده پیام ورود به روبیکا برامون اومد یکی براش نصب کرده 😐

یکی شمارشو داشته میزده که پیام کد ورود براتون اومده،

تا کسی نیومده ازتون درخواست نکرده که اون کد ورود روبفرست،نمیتونه وارد اکانتتون بشه 

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

اگه کد ورود به کسی ندیم ،چجوری میخوان هکمون کنن؟؟؟اتفاقا چند وقت پیش یکی به اسم پشتیبان روبیکا از من ...

کد رو ندی هم هک میکنن مثل اب خوردن چندین و چند بار تاحالا اسنپ رو هک کردن و اطلاعات کاربراشو ریختن کف اینترنت ! بهترین کار فقط اینه که توی این اپ ها کاربری نداشته باشیم البته احتمالا بازم امنیت کامل نداریم ولی به هر حال بهتر از هیچیه

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

من باور میکنم زیاد دیدم 🤦🏻‍♀️ تازه انگار میگفتن دلیت اکانتم نمیشه کرد البته اینو شنیدم خودم اکانت ندارم؟ شما میتونید دیلیت اکانت کنید ؟ چرا این اپ هارو میریزید اخه 😑 الان دیگه واتساپم فیل‌تر نیست 

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))