2777
2789
عنوان

هشدار درباره روبیکا و ایتا

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست
من باور میکنم زیاد دیدم 🤦🏻‍♀️ تازه انگار میگفتن دلیت اکانتم نمیشه کرد البته اینو شنیدم خودم اکانت ...

ببین هنرجوهای افراطی دارم که گفتن وات نداریم و اینا برا اونا داشتم چرا با بدبختی دیلیت زدم لعنت به من اگه بنصبم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
زمان ریختن پول شماره حساب ازکجا به نام شخص مگه نیست

عزیزم شماره حسابشم هک کردن بیچاره رو

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین هنرجوهای افراطی دارم که گفتن وات نداریم و اینا برا اونا داشتم چرا با بدبختی دیلیت زدم لعنت به م ...

اگه ازت دزدی یا کلاه برداری بشه هنرجوهات جبران میکنن برات ؟ پس توهم ولشون کن هرکی میخواد باهات ارتباط برقرار کنه راه ارتباطیت رو باید داشته باشه 

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

اگه ازت دزدی یا کلاه برداری بشه هنرجوهات جبران میکنن برات ؟ پس توهم ولشون کن هرکی میخواد باهات ارتبا ...

نه دیگه فدا سرم دیلیت اکانت زدم انگار واتساپ یا تلگرام لولو خورخورس براشون