2777
2789

۵ بار تا حالا اومده دم‌ در خونمون و در خونه رو کوبونده و حرف های بد زده و روی اعصاب و روانم رفته ک مثلا برای ی لحظه خیلی کوچک بچه من دویده و صدا رفته پایین 

یعنی ب خدا ی لحظه ن فکر کنین دو سه ساعت یا بیشتر بشه ۵ دقیقه بشه میاد بالا درو میکوبونه میگه آسایش آرامش نداریم

ولی ب خدا صدای دویدن بچه های همسایه بالا سر خودم صدای لباسشوییش همه چیزش میاد ب خدا من ب عیر از یکی دو مورد ک دیگ شد ۵ ساعت مثلا و اروم نشد و اونم خیلی با احترام بهش گفتم ک حتی خودش عذر خواهی کرد دیگه بهش تذکر ندادم...

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

خواهر من هم به یکی از این آدمای مشکل دار روبرو بود یه ترسی تو جونش افتاده بود که خدا می‌دونه

اگر میتونی بشوری بذاریش کنار جلوش وایسا و مثل خودش رفتار کن وگرنه بی محلی کن در رو باز نکن روش 

و واقعا هم از درون ناراحت نباش زیادی هم رعایتش رو نکن در حد عرف آپارتمان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ترسناکه مگه

اره دیگه کسی ک در میکوبونه بهت حرف های زشت میزنه میخواهد بهت حمله کنه چون بچه ۵ دقیقه مثلا دویده نرسناک نیست؟!

زندگی آپارتمان نشینی همینه عزیزم زیاد نمیشه بحث کرد بزار هرچی میخاد بگه

ماهم دو نفر آدمیم همسایه بغلیمون تا یذره بلندتر از حد معمول حرف میزنیم فوری میزنه به دیوار که یعنی خفه شید حق صحبت کردن تو خونه خودمون نداریم 

یبار یه بحثی پیش اومد بین من و شوهرم که خب تد همه خونه ها پیش میاد دیدیم همرو جمع کرده جلوی در خونمون آبرومون رفت بخدا ما دونفریم هیچ سر و صدایی تو این دوسال نداشتیم خودشون ماشالا مهمون دارن یکسره سگشون یروز تمام پشت در خونه داشت واق واق میکرد در زدیم خونه نبودن حیوون داشت میمرد

ولی مجبوریم تحمل کنیم مجبووور چون اگه میخای اذیت نشی فقط باید بری خونه ویلایی

خواهر من هم به یکی از این آدمای مشکل دار روبرو بود یه ترسی تو جونش افتاده بود که خدا می‌دونه اگر میت ...

مدیر ساختمون گفت تو که میشناسیش چرا درو باز میکنی دفعه دیگه درو روش باز نکن بعدم بچه ک نمیشه بهش بکن نکن بگی بچست دیگه حالا در ی حدی میتونی جلوش رو بگیری ولی نمیتونی ک ببندیش ک

زندگی آپارتمان نشینی همینه عزیزم زیاد نمیشه بحث کرد بزار هرچی میخاد بگهماهم دو نفر آدمیم همسایه بغلی ...

بله ایشونم باید بره خونه ویلایی اومده ب من میگه توک بچه داشتی چرا اومدی طبقه دوم خونه خریدی؟!

منم یه همسایه دارم بچه که میدوه به حد جنون به هم میریزم. خیلی خودمو کنترل میکنم. واقعا سخته . نمی‌دونید چه صدای وحشتناکیه وقتی مدام تکرار بشه . ولی هیچ وقت دم درشون نرفتم و از خونه میزنم بیرون تا با کسی درگیر نشم .جوری شده تو آسانسور ببینمشون ناخودآگاه اخم میکنم. پیش خودشون میگن این خانمه چرا از ما بدش میاد.خخ

[QUOTE=367508535]مدیر ساختمون گفت تو که میشناسیش چرا درو باز میکنی دفعه دیگه درو روش باز نکن بعدم بچه ک نمیشه بهش بکن ...[/QUOپس دیگه از این به بعد بهش محل نذار در رو هم باز نکن

خواهر من هم یه مدت بچه هاش رو خیلی محدود کرد ولی بعدش طبق عرفی که همه رعایت میکنند تو آپارتمان انجام داد

منم یه همسایه دارم بچه که میدوه به حد جنون به هم میریزم. خیلی خودمو کنترل میکنم. واقعا سخته . نمی‌دو ...

ببین دویدن طولانی وپشت سر هم آره ک مثلا یهو پنج شش ساعت بشه اره

من میگم در حد ۵ دقیقه یهویی خیلی اتفاقی بچم میدو میپره میاد بالا و در میکوبونه داد میزنه توهین میکنه

روانیه

منم یه همسایه دارم بچه که میدوه به حد جنون به هم میریزم. خیلی خودمو کنترل میکنم. واقعا سخته . نمی‌دو ...

خیلی خوبه که اینقدر منطقی هستید

روایت داریم همسایگی خوب فقط این نیست که کسی رو اذیت نکنید اگر به اذیت همسایه هم بسازید شما جزء همسایه خوب هستید قطعا خیرش رو میبینید

ببین دویدن طولانی وپشت سر هم آره ک مثلا یهو پنج شش ساعت بشه ارهمن میگم در حد ۵ دقیقه یهویی خیلی اتفا ...

پنج ساعت؟ اون دیگه طویله میشه که . باز هم باید رعایت کرد. میشه بچه رو کنترل کرد . شاید اون خانم ناراحتی اعصاب داره یا میگرن داره ‌. آدم همه چی رو در نظر بگیره . من هم پسر دارم و شیطون اما اینو می‌دونه تو خونه جای پریدن و دویدن نیست. هر روز یه ساعتی میبرمش پارک یه عالمه با دوستاش بدوه جیغ بزنه

پنج ساعت؟ اون دیگه طویله میشه که . باز هم باید رعایت کرد. میشه بچه رو کنترل کرد . شاید اون خانم نارا ...

متوجه میشی عزیزم؟

میکم بچم یهویی فقط میدو مثلا بیاد پیشم یا از اتاق بیاد داخل حال

ن ک بدو بدو کنه برای بازی!!!!

خیلی خوبه که اینقدر منطقی هستیدروایت داریم همسایگی خوب فقط این نیست که کسی رو اذیت نکنید اگر به اذیت ...

نمیسازم. از این که برای خودم و خانوادم تشنج ایجاد کنم دوری میکنم. وگرنه نمی‌خوام سر به تنشون باشه بس که آزار دادن. فقط چون مستاجر هستن خیالم راحته از اینجا میرن‌ با صاحب خونه شون التیماتوم دادم

متوجه میشی عزیزم؟میکم بچم یهویی فقط میدو مثلا بیاد پیشم یا از اتاق بیاد داخل حالن ک بدو بدو کنه برای ...

به من چه . یاد این همسایه بالایی بیشعورم‌افتادم گفتم یه پیام بدم.