2777
2789
عنوان

فهمیدم ک اقایی سه بار طلاق گرفته شما باشین چیکارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
بذار بره گمشه عقل نداشته نتونسته هیچکدومو نگه داره مطمئن باش مشکل از خودشه چون طلاق یه بار نه سه بار

همون.سه تا دوستی نبوده. ازدواااااج واقعا مسئله مهمیه..ینی خیلی راحت از زنش و زندگیش میکذره. من شک دارم میگم این اصلا جدانشده

بهترین کار رو کردید چرا اینجا حق با شما بود از نحوه برخوردش معلومه که آدم مناسبی نیس! هرجا اوضاع به ...

اره. من فقط میخاستم بشناسم.. حالا ازدواج اینانه.. فقط بشناسم بعد فکرکنم.. بعد داستانای دیگ.تااینک نیمه تاریکشو دیدم.. دیگ واقعا شوک شدم.اخه سه تا طلاق طبیعی نیس ک.یکبارو اوک.. بعدشم ازاین مدلاس ک سریع فرار میکنه و اصلا مرد اینجوری قابل اعتمادنیس.قطعا زناشم همینجوری ول کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک بر سرشوالا خدا دوستت داشته ک دستش اینجوری برات رو شده

اره. اصلا من قصد ازدواج نداشتم.فقط خیلییی اصرارداشت بامن اف بشه رفتم ببینم چی میگ..گف یکبار ازدواج گفتم اوک ادمه دگ جرم ک نکرده. ولی رفیقش لوش داد سه تا زن گرفته..اصلا میگم بنظر من با اون زنام تو رابطس مخفی میکنه.دروغگوعه نمیاد راسشو بگه ک.. همینک چنین ادمایی اطرافمون هستن منو میترسونه

یه نفر و میشناسم ۵ بار ازدواج کرده و جدا شده با هر کی میخواد وارد رابطه بشه میگه یه ازدواج ناموفق دا ...

چقد کثیف.کسی ک تو این مسئله دروغ بگه توهرچیزی دروغ میگه

اره. من فقط میخاستم بشناسم.. حالا ازدواج اینانه.. فقط بشناسم بعد فکرکنم.. بعد داستانای دیگ.تااینک نی ...

این سریع فرار کردن نبوده! بنظرم حالا از چیزی که شما تعریف کردید من این وایبو گرفتم که عصبی شده، باز شما اونجا بودید اون لحظه بهتر فهمیدید! برای همین میگم احتمالا بشدت آدم عصبی هست و دست بزن داره شاید!

این سریع فرار کردن نبوده! بنظرم حالا از چیزی که شما تعریف کردید من این وایبو گرفتم که عصبی شده، باز ...

اهان ارهه بعید نیس.یجوری ماسکش افتاد بجای اعتراف کردن.. ترجیح داد فرار کنه.همینا باعث میشن اعتماد نکنی ب کسی

چقد کثیف.کسی ک تو این مسئله دروغ بگه توهرچیزی دروغ میگه

اینا خودشونو زرنگ میدونن ولی اینا از کثیف گذشتن اینا نجسن پارسال با یکی ازدواج کرد بهش گفته بود یه بار ازدواج کردم البته ۴ تا بچه داره که همه ازش فراری هستن بعد یکی دو باری که بچه ها رو دیده فهمیده این ۳ بار ازدواج کرده خلاصه جنگ‌و دعوا و کتک کاری میشه سر همین مسئله زنه زنگ میزنه به پسره مرده میگه این بابات سه بار ازدواج کرده به من گفته یه بار ازدواج کزدم پسرش میگه پدر من با تو ۵ بار عقد کرده این وسط ها هم زن داشته خیانت هم میکرده زنه هم مرده رو پرت کرده بیرون پناه بر خدا هیچی هم نداره میره با زن های ازدواج میکنه که خونه زندگی درامد داشته باشن لعنتی شغل هم نداره الان ۶۰ سالشه هنوز میخواد با کلک زندگی بسازه