2777
2789

ی آقایی بهم ابراز علاقه میکرد..خیلی اصرارکرد و منم درحد سه چهار بار رفتم ببینم چی میگه شاید نظرم تغییر کنه.امروز متوجه شدم 3بار طلاق گرفته و بمن فقط گفته بود یکبار ازدواج کرده جداشده..امروز وسط صحبت یهو گفتم سه بار طلاق گرفتی بهش برخورد.یهو وسط صحبت گف کاری نداری حوصلم سررف!..منم دیگ شمارشو بلاک کردم.این وسط من نباید ناراحت باشم چون بم دروغ گفته؟ بعد من حس میکنم قاطی کرد ک دستش روشده..وگرنه راسشو میگف دیگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار بره گمشه 

عقل نداشته نتونسته هیچکدومو نگه داره 

مطمئن باش مشکل از خودشه چون طلاق یه بار نه سه بار 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خودت چی فکر میکنی احیانا؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

فرار کن از دستش دیگه فکرشم نکن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من فرار

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بهترین کار رو کردید 

چرا اینجا حق با شما بود 

از نحوه برخوردش معلومه که آدم مناسبی نیس! هرجا اوضاع به نفعش نباشه فرار رو به جلو میکنه! حدس میزنم دست بزن یا بداخلاق باشه! خدا بهتون رحم کرد 

خیلی جالبه میگ حوصلم سررف فعلا...من زنگ زدم واقعا ببینم چی میخاااد بگه. چون یکبار نبوده.. سه بار.حتی قضاوت هم نمیکنم طرفمو فقط خاستم ببینم بازم دروغ میگ..بنظرتون درسته این مسئله رو مخفی کردن؟ حتی باطرف دوست هم بشی باید بگی.. واینک الان شک دارم میگم حتما بااینا تو رابطس..هرچند من جدی نبودم نمیخام حرف بزنم باش. ولی اعتماد کردن واقعا سخت شده

خاک بر سرش

والا خدا دوستت داشته ک دستش اینجوری برات رو شده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

خیلی جالبه میگ حوصلم سررف فعلا...من زنگ زدم واقعا ببینم چی میخاااد بگه. چون یکبار نبوده.. سه بار.حتی ...

ببخشید دنبال جلب توجه یا حس برنده شدن هستی؟

بلاک کن بره

خدایا کمک مردمان کشورم کن.