2777
2789
عنوان

اگر قرار بود زندگیتون با ی ماشین توصیف کنید اون ماشین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 252 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ژیان تصادفی هزار قطعه شده اینطوری🥲

او شت🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
گاری لق لقی 😂بازم خداروشکر

ای خدااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
مشخصاتشو بگو تصور کنیم

مشخصاتش از بیرون قشنگ ومحکم ضد گلوله ولی داخلش همه ی چیزهایش ناقص یا برعکس لنگ میزنه درست جا نیفتاده ولی درکل همون بیرون اینقدر قشنگ گولش میخورن دقیقا آدمی میشه پولداررررر ولی ازتوداغون شکسته لبخندش آروم بودنش همه میگن خوشبحالش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مشخصاتش از بیرون قشنگ ومحکم ضد گلوله ولی داخلش همه ی چیزهایش ناقص یا برعکس لنگ میزنه درست جا نیفتاده ...

ماشین نقی معمولی مناسبته🤣

میباخ ؛که صاحبش روانیه و قدرشو نمیدونه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

206 با موتور رانا بیرونش مردمو کشته توش خودمونو

هممون انگار همینیم همه دارن همین میگن

سلام علیکممم

وایسید براتون عکس بزارممم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

سلام علیکممموایسید براتون عکس بزارممم

سلام جیگر طلللاااای منننن