2777
2789
عنوان

سلام دخترای مجرد بیاین سنتون بیست و پنج به بالا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با تو خونه نشستن که شوهر از آسمون نمیریزه تو خونتون باید سرکار بری با مردم ارتباط برقرار کنی الان ...

این چه حرفیه ازدواج فقط قسمت دو نفر که باهم ازدواج میکنن از اول اسمشون رو پیشونی هم بوده تو غارم باشه باهم ازدواج میکنن

هیچ وق واسه اینکه ازدواج کرده باشین ازدواج نکنین

بحث یکی دو روز نیس یه عمره زندگی کنار کسی که واسه فرار از شرایط انتخاب کردین کابوس میشه واستون 

روپای خودتون وایسین 

مستقل شین 

نمیگم ازدواج نکنین ولی عجله نکنین یا انتخاب اشتباه باعث میشه یه عمر تاوان بدین 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

برای پیدا کردن سن ازدواج ب ی ترفند دیدم جالب بود 

ی ایوانو تا نصفه پر کن بعد ی حلقه ازدواج طلا یا کلا ی حلقه طلا بردار با موی خودت بکن تو لیوان زمانی که ثابت شده شروع می‌کنه به حرکت کردن هر تعداد ضربه تا زمانی که دوباره ثابت شده میشه سن ازدواجت

هیچ وق واسه اینکه ازدواج کرده باشین ازدواج نکنینبحث یکی دو روز نیس یه عمره زندگی کنار کسی که واسه فر ...

اصلا ما انتخاب نمی‌کنیم که درست باشه یا غلط

خدا همسر مارو انتخاب میکنم

وقتی قسمتت بیاد همه از جمله خود آدم کر و کور لال میشن

این چه حرفیه ازدواج فقط قسمت دو نفر که باهم ازدواج میکنن از اول اسمشون رو پیشونی هم بوده تو غارم باش ...

به شخصه اعتقاد ندارم 

شاید زمانی که طرف دستش از همه جا بستس حرف شما درست باشه ولی زمانی که میتونی بری جامعه کیسای مناسب آریو ببینی ولی میشینی تو خونه اینجا دیگه حرف قسمت و جبر نیست اراده خودته