2777
2789
عنوان

سلام دخترای مجرد بیاین سنتون بیست و پنج به بالا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 168 پست

من خودم دوست نداشتم ازدواج کنم و سه چهارتا خواستگاری که داشتمو رد کردم. البته یا کار درست حسابی نداشتن و دستشون تو جیب باباشون بود یا اینکه اخلاق نداشتن.

هدفم این بود درسم تموم بشه و شاغل بشم؛ ولی خب از یه سنی به بعد دیگه حوصله خونه و خانوادت رو نداری چون روانیت میکنن، منم دقیقا تو همین وضعیتم. البته حرفهای دوست و آشنا هم رو مخمه چون هی میگن چرا ازدواج نمیکنی، سنت رفته بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم دوست نداشتم ازدواج کنم و سه چهارتا خواستگارژ که داشتمو رد کردم. البته یا کار درست حسابی نداش ...

اره دیگه روانی شدم از دستشون میگن تو باید از این خونه بری

نیست خواستگار از کجا پیدا کنم ؟؟؟

ببین من خودم  رفتم ارشد . بعدشم خیلی تو جامعه بودم . ورزش کار بودم . هم مسجد اینا میرفتم . دیگه خاستگار زیاد میومد .  به نظرم غیر خانوادت . خودتم باید کسی ببینه. باید فعال باشی

من خودم دوست نداشتم ازدواج کنم و سه چهارتا خواستگاری که داشتمو رد کردم. البته یا کار درست حسابی نداش ...

اون خواستگارا قسمتت نبودن دلیلی به شرایط نیست 

اگه قسمت باشه حتی طرف قاتل باشه همه چشم و گوشا بسته میشه و همه کر و لال میشن