2777
2789
عنوان

سلام دخترای مجرد بیاین سنتون بیست و پنج به بالا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 168 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت ببین چی نوشتی.. مذهبی ها نیاز ندارن؟آدم نیستن؟؟

شما اگه مجرد مذهبی هستی و نیاز جنسی داری فقط میتونی سرکوبش کنی. چون با خ.ا هم گناه کردی هم با نامحرم. راه سومی هست؟

همینجا بگو‌ . مردی؟

ببخشید بله آقا هستم

شما به عنوان یه خانم اگه یه استوری واتساپ ببینید که مضمونش این باشه

شما چرا انقد کیوت و جذاب هستی🥹

شما فکر میکنید منظورش شما بودید؟

۲۵ ،مستقل و مجرد ، تنها زندگی میکنم و در حال مهاجرتم ، خداروشکر توی شرایطی نیستم ک احساس اضافی بودن کنم ، نمیدونم اگه با خانواده زندگی میکردمم این حس و داشتم یا ن ، بیشتر بستگی ب رسم و رسوم و فضای اطرافت داره وگرنه تو اقوام من ۳۵ ساله هم خیلی سرخوشه و مجرد ۲۵ برای ما بچه ست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اره دارم دیوونه میشم خواستگار ندارم مامانم کتک میزنه

چون خواستگار نداری کتکت میزنه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
من دقیقا چی گفتم ب نی نی یار گفتید؟؟بی احترامی کردم؟؟فخش دادم؟؟دقیقا چیکار کردم از خدا بیخبر

اول اینکه حرف دهنتو بفهم

بفهم داری چی میگی

دوما دیگه ریپ نزن حوصلتو ندارم

همون تو از خدا باخبری کافیه

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

ببخشید بله آقا هستمشما به عنوان یه خانم اگه یه استوری واتساپ ببینید که مضمونش این باشهشما چرا انقد ک ...

بستگی داره دیگه .  نمیشه صد در صد گفت . شاید فقط برا شما استوریش میاد. چک کنن ببین استوریش همه دیدن .  چیت میشه؟