2777
2789
عنوان

سلام دخترای مجرد بیاین سنتون بیست و پنج به بالا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 168 پست
من از ۲۴سالگی کار میکنم از ۲۵رفتم یه شهر دیگه که شش ساعت فاصله داشت تا خونمون از۲۹ کلا از استان خارج ...

ایول بهت 

منم از ۱۹ کار میکنم ولی اینجا حقوقا پایینه 

الان دیگه وارد ۳۰ شدم ولی همچنان رو تردمیلم

چجوری اون اجازه و جراتشو پیدا کردی؟

الان اوکیی؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعلیق میشم😬🤣

عه، چقدر بد شد، عاشق اینجور سوژها هستم، ته خنده است مخصوصا وقتی که بفهمن طرفشون اقا بوده😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بردمش لب چشمه یه تیپا زدمش انداختمش تو چاه🤣

بهترین کار، افرین، چقدر اون لحظه لذت بخش و شادی افرین بوده😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
ایول بهت منم از ۱۹ کار میکنم ولی اینجا حقوقا پایینه الان دیگه وارد ۳۰ شدم ولی همچنان رو تردمیلمچجوری ...

خودم درامد داشتم خانوادم مشکلی نداشتن و منم خودم ترس از تنهایی و اینا نداشتم سخته ولی شیرینی و راحتیش بیشتره

دارمشون نگه داشتم اولین پسری که مخمو میخواست بزنه🤣

حالا تونست مخ بزنه، نقشتونو خوب بازی کردید؟؟ 😂😂😂😂😂