2777
2789

سلام

من ۸ تا ۳ سرکارم

قبل اینکه بیام اینجا تقریبا سرجمع یه سال سابقه کار داشتم البته این یه سال تو دو سه جای مختلف بوده

فعلا دانشجوام

کارای اداری و هماهنگیاشونو انجام میدم

روزهای تعطیلم تعطیلم مگر لازم باشه که معمولا لازم نیست

بیمه هم هستم

حقوقم معمولا ۸ و خرده ایه.. ۸ و ۴۰۰، ۸ و ۶۰۰ و ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه کرایه رفتو آمد پول غذا و اینا زیاد نمیدی و خیلی دورو وقت گیر نیست و کارش سنگین نیست بنظرم خوبه ...

رفت و امد که اگه صبح زود بیدار شم و اسنپ نگیرم رفت و برگشتم ۳ تومن میشه خخخ

غذا هم تحمل میکنم برمیگردم خونه

کارم نه سنگینه، نه سبک... معمولیه..

جای دیگه که زیاد هست، فقط چون من محجبه هستم متاسفانه خیلی جاها بجای کار کردن چیزای دیگه ازت میخوان.. بخصوص اگر تخصص خیلی خاصی نداشته باشی..

میخواستم حسابداری یاد بگیرم خریت کردم نرفتم دنبالش.. وگرنه باز فکرکنم اون بهتره..

الان اگهی های دیوارو نگاه میکنم تقریبا تو همین حدوده

میخواستم ببینم دوستان چه نظری دارند 

خوبه بنظرم چون هم بیمه ای هم ساعت کاریت خوبه زیاد نیست

اوهوم.. نمیدونم برم درخواست افزایش بدم یا نه

چون باز میترسم بگن برو بابا بقیه جاها از اینم کمتر میدن یه جوری بشه هم درخواستم رد بشه هم اعتبارم بیاد پایین یعنی خودمو ضایع کنم الکی

کدوم شهره طرف؟یعنی همین ۸ و خرده ای؟؟

اره بابا همین تهران وبا کلی دعا و گشتن این کارو به دست آورد که روزی 60 حدودا اسنپ میشه  الان کار پیدا کردن سخت شده چن جا رفت قبلش برا مصاحبه گفتن زنگ میزنیم یا محیطش بدبود

اره بابا همین تهران وبا کلی دعا و گشتن این کارو به دست آورد که روزی 60 حدودا اسنپ میشه الان کار پید ...

متاسفانه واسه منم همین محیط کاریشون یا بد بود یا تا میدیدند من ارایش ندارم و حجاب دارم، میپیچوندند..

اگر نه تمام شرایطشو داشتم..

کلا از پرسنلشونم بعضی جاها مشخصه چه مدل نیرویی میخوان ( سو تفاهم نشه، من منظورم فقط و فقط ظاهر و تیپشونه )