2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی میفتی

من خودم نداشتم ولی دوستام همه یه دور ریاضی ۱ رو افتادن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آخ منم مثل خر گیر کردم تو انتگرال و دیفرانسیل لامصبببب هیچ‌یک نمیفمم هیچی ازشون

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
آخ منم مثل خر گیر کردم تو انتگرال و دیفرانسیل لامصبببب هیچ‌یک نمیفمم هیچی ازشون

هیچیم*

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من ریاضی ۱ نوزده و نیم شدم

توی دانشگاه عالی و از استادی که جزو هیئت علمیه و بسیار سختگیر

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°