2777
2789

هرکس دوست داره بگه 

از شغلتون راضی هستین 

چقدر حقوق می‌گیرین 

راضی هستین یا نه ؟ 

من خودم درآمدم متغیر هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره مرتبط . اجرای مصاحبه شغلی . عارضه یابی .‌مشاوره مدیربت منایع انسانی . قانون کار وتامین .شکایات ا ...

موفق باشی عزیزم منم مثل شما درآمد متغیر دارم 

و می‌دونی تو ذهنم همیشه نگرانم 

مثلا میگم اگر پروژه ی جدید واسم نیومد چی 

یا مثلاً یه پولی دارم نمیتونم خرج کنم میگم اگر پروژه نیومد این پول برام بمونه🤐

موفق باشی عزیزم منم مثل شما درآمد متغیر دارم و می‌دونی تو ذهنم همیشه نگرانم مثلا میگم اگر پروژه ی جد ...

اره موافقم این مشکلات همیشه هست ولی من شش یال کارمندبودم همیشه هم کم میاوردم . در هر صورت فرق زیادی نداره با این اوضاع دلاری. من درآمدم رو طلا میخرم دارم پول جمع میکنم شرکت خودمو بزنم . حتی پول توجیبی و بنزین و..  هم از همسر میگیرم . تا دخترم بزرگتر بشه ایشالا بتونم شرکت خودمو بزنم 

.

اره موافقم این مشکلات همیشه هست ولی من شش یال کارمندبودم همیشه هم کم میاوردم . در هر صورت فرق زیادی ...

عه چقدر مثل منی 

منم قبلا کارمند بودم 

منم هرچی در میارم طلا میخرم 

ان شا الله موفق باشی عزیزم 

عه چقدر مثل منی منم قبلا کارمند بودم منم هرچی در میارم طلا میخرم ان شا الله موفق باشی عزیزم

ممنون گلم . همچنین . دیگه فکر میکنم اگه کسی روحیه ش کارمندی نباشه نمیتونه تو سیستم دوام بیاره من سمت مدیریت منابع انسانی هم گرفتم اما دیدم دخترم کوچیکه کل تایمم باید در اختیار باشم درامد ها هم واقعا قابل قبول نبود ترجیح دادم برا خودم کار کنم اینم بگم با شرکتمون روابطم خوبه و کلی هم معرفی م کردن و با خودشون هم همکاری دارم هنوز ولی مشاوره طوری 

.