2777
2789
عنوان

چه دعوایی شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭مقصرمنم به نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
الان برم بهش بگم چرا معذرت خواهی نکردی بابت حرف زشتت؟

نه چون بیشتر عصبانی میشه 

بگو ببخشید نباید داد میزدم ولی تو هم جای بدی پارک کردی اینقد فوش دادن که نگو 

همین امروز ما هم یه همچین بحثی داشتیم که البته خداروشکر 

2دیقه بعد تو همون ماشین حل شد

اولا خرید اینترنتی خودشون میارن حالا شونه تخم مرغ هم باشه دیگه اونها کار خودشونو بلدن همسرت نباید ما ...

سری قبلی چون انلاین اومد از کل شونه تخم مرغ شش یل هفت تاش سالم مونده بود

ولی اره درست میگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چون بیشتر عصبانی میشه بگو ببخشید نباید داد میزدم ولی تو هم جای بدی پارک کردی اینقد فوش دادن که نگ ...

نمیدونم چرا سالی یبار دعوامون میشه ولی سر یه موضوع بی اهمیت و چرت کلی اعصاب همو خورد میکنیم حتی پیش اومده سر همچین موضوعی سه روز قهر باشیم  ولی چون سالی یه باره خیلی جدیش نمیگیریم 

سری قبلی چون انلاین اومد از کل شونه تخم مرغ شش یل هفت تاش سالم مونده بودولی اره درست میگی

پیش میاد بشکنه زنگ بزنید به همونجا میان عوض میکنن 

ولی الان مهم نیست کی مقصره 

مسئله خاصی نبوده که بخواد باعث کدورت بشه 

شما پیشقدم شو و کلا بنداز گردن اون راننده ها و بگو حرفاشون زننده بود و خیلی حرص خوردم 

اونم درک میکنه و تمام 

از بعضی ها انتظار شعور داشتن خودش نوعی بیشعوری هست 

نمیدونم چرا سالی یبار دعوامون میشه ولی سر یه موضوع بی اهمیت و چرت کلی اعصاب همو خورد میکنیم حتی پیش ...

خب واقعا موضوع جدی نیست 

خوب نیست الکی دلخور باشید

حالا بزار یکم اعصابش راحت بشه  شاید اومد معذرت خواهی