2777
2789
عنوان

بچها بیرحمترین موجودات روی زمین هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم جاریم از جا ی تو بدتره. چه جور بگم بهت شابد باورت نشه جلو شوهر خودم تو خونه ی خودم تو ب ...

منم خیلی دیر ب دیر این حسودا رو میبینم  با اینکه با قوم شوهر دیوار به دیواریم، خیلی نامهربونن بچهاش خیلی عوضی هستند نمیزارن هیچ بچه ای طرف بچهام بیاد این خیلی دلمو شکسته همیشه بچهام تنهان و دنبال بچهای بقیه میدون اونا هم میزننشون

با بچه هات برو پارک،شهربازی، دشت و صحرا ...با همدیگه خوش باشین

امکانش نیست چون ماشین نداریم مجبوریم خونه بشینیم ،هزینه ی آژانس و اسنپ سر به فلک کشیده ،منظورم اینکه تو هر مجلسی بچهامو اذیت میکنن همیشه تنهان دلشون میخاد با بچه ای بازی کنن اونا نمیزارن تموم بچها رو کردن مال خودشون هزار بچه رو 

خب اون داره شخصیت مریضش رو بهت نشون میده و تو داری با سکوت بهش جرعت میدی تو و بچه هاتو بیشتر از این ...

خسته شدم بخدا هر مجلسی میرم با هزارتا بچه دعوام اونا بچهامو میزنن راهشون نمیدن تو بازیشون منم هی با اونا سر کله میزنم آبرو برام نزاشتن هر جا صد تا بچه دنبالمن فحشم میدن میگن چرا اومدی بس که گفتم مادراشون همشون حالت دفاعی گرفتن جاریم گفته ب خواهرشواهرام تقصیر بچه ی خودشه درحالیکه بچه ی من فق پنج ساله اونا همشون دبستانن چهارم پنجم 

خب بخندن چیزی ازارزش تون کم. میشه؟ وقتی بی تفاوت باشی خودشون خسته میشن. ازکارخدا خبرنداری. خدابهترین ...

خجالت میکشم شدم مسخره بچهای این فامیل اون از بچهای جاریم که حسادتشون بچهامو درگیر کرده اینم از دخترای خواهرشوهرام که راهنمایی ان و عشق شوهر دارن همش تو گوش هم پچ پچ میکنن و جلوی من میشینن و میخندن کاری کردن همه نگاها به من جلبه ، با این کاراشون هر چی بچه ای یاد گرفتن همین کارو میکنن

محل سگ بهشون نزار نقطه ضعفتو گرفتن با خاهرشوهرتم رابطتو کم کن بچهاتو کلاسی چیزی ثبت نام کن دوستای جد ...

خیلی مسخره و حسود این حسادت کمر بچهاشونم شکونده که این حجم از حسادت رو داخل بچگی به دوش میکشن ،فعلا امکان کلاس رفتن نیست چون ماشین نداریم خونمون از شهر دوره و هزینه ها بالاست در توانمان نیست ، یه مشکل که نیست هزار بدبختی داریم خواهر

چ انتظاری از خونواده ی شوهر داری ،رهاشون کن ،منم شهرغریبم هیچکس ندارم همسرمم صب میره اخر شب میاد منم ...

حق باشماست،ولی خوب آدم تو مراسما یا جشنا یا عید دیدنی ها مجبوره بره یه دو ساعتی بشینه منم خیلی کم میرم خودشون هر روز جلسه میزارن جمع میشن حرفو غیبت و قلیون بچهاشونم با هم داخل حیاط بازی بهر حال بچه هم احتیاج داره با بچه ای بازی کنه ،عزیزای من دنبال بچهای جاریم نمیرن دنبال بچهای مثلا عمه ی شوهرم نوه ی خاله ی شوهر دنبال بقیه ی بچهای فامیل میرن اینا نمیزارن تو هر جمعی بازی ول میکنن نمیزارن بچهای من تکون بخورن

دلیل کارشون‌چیه ؟

پلیدی ، سنگدلی و حسادت، جاریم دیده اینجا من احترام میزارم سنگینم ساده ام کاری ب زندگی بقیه ندارم ولی خودش خاله زنکه بدجنس و حسوده این حس رو به بچهاشم منتقل کرده ، انشالله خدا تاوان کارشونو ازشون بگیره 

ببین من خودم جاریم از جا ی تو بدتره. چه جور بگم بهت شابد باورت نشه جلو شوهر خودم تو خونه ی خودم تو ب ...

جاری منم اگه باهاش دهن به دهن بشم اگه بخام چیزی بگم گیس و گیس کشی ام میکنه، خدا جاری شما رو هم رسوای هفت عالم کنه خدا خانه ی ظالم رو بسوزه که ظلم گسترش پیدا نکنه

ببخشید ناراحتتون کردم،خیلی کاربرا غمگین شدم واقعا متاسفم..مادرم نمیدونم چرا اینقدر پدرمو میزد با چوب ...

نمیتونم مادرتون رو قضاوت کنم اما مطمئنم جای پدرتون بهشته الان ؛پاک و پاکیزه رفتن از این دنیا😔

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ