2777
2789
نه خب ببین بین پول و شرافت و... قطعا شرافت مهم ترهولی وقتی می شه هردوتاش رو داشت چرا پس بزنیم؟وقتی خ ...

کی گفته همه می‌تونن همه می‌تونن از راه شرافتمندانه پولدار بشن؟! 

شاخص‌های کلان کشورها و مجموع اقتصاد جهان مشخصه و با ساز و کار فعلی و استعمار و استبداد و سایه گری بین‌المللی هرگز امکان اینکه همه مردم جهان با هم ثروتمند و مرفه باشند وجود نداره! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
کسی نگفت فقر خوبه! کسی نگفت مال دنیا و رفاه نسبی بده! چیزی که خطرناکه بت شدن مال در نظر انسانه که وق ...

من منظورم رو بد گفتم. تفکر استارتر رایج هست بین مردم چرا؟ 

چون ما تو یه جامعه ی فرفره ای زندگی می کنیم که 99 درصد مردم تو اون بخش وسط فرفره هستن یعنی چی؟ یعنی متوسط واگه در کشور عزیزِ ما تعریف بشه میشه خیلی ضعیف! 

در کشوری که وضع اقتصادی 90 درصد بد باشه وفقر تو خونه ی خیلیا بره همچین تفکری رایج میشه. خدا برای مالِ خیلیییی زیاد هم یه سری شرایطِ خمس وزکات...گذاشته نهی نکرده!. بله اینکه ادم فقط فکر پول باشه درست نیست... 

ماهم معتقدیم برکت دست خداس و عامه مردم ما خیلی به پول حلال اعتقاد دارن ولی خب این وضعیت دیگه با سیلی سرخ نداشتن صورته:) 

ـــــ🤍ــــــ"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من منظورم رو بد گفتم. تفکر استارتر رایج هست بین مردم چرا؟ چون ما تو یه جامعه ی فرفره ای زندگی می کنی ...

کجا عامه خیلی به کسب حلال تقید دارند؟! 

آدم انگشت شمار می‌بینه افرادی که تمام جزییات لازم برای اینکه مالشون حلال محسوب بشه رو رعایت کنند.

نونوا چونه رو سبک می‌گیره که پولش بیشتر بشه...

قصاب از گوشه کنار گوشت برمی داره که بیشتر سود کنه...

معلم ناقص درس می‌ده که باهاش کلاس خصوصی بردارد و درآمدش بیشتر بشه...

دکتر وقتی که باید برای ویزیت کردن بگذاره رو نمی گذاره و فکر مریض بیشتر دیدن برای حقوق بیشتر می‌گرده...

و....

این‌ها همه ناشی از همون طرز فکره که پول ارزشه...

باید به هر طریق پول بیشتری درآورد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چه حرفا! مگه تو مجازی چیزی جز اعلام نظر و عقاید که به قول شما شعار و وجه فکری‌مونه رو می‌تونیم بیان ...

خود سعدی از قشر متمول بود و قبل اینکه شاعر بشه و به عرفان رو بیاره یه آدم خوش گذرون بود!

سعدی جان از شکم سیری از این شعرها میگفت😂

💍🩷
شما فکر می‌کنی ما تازه از سیارات دیگر بر زمین اومدیم؟!کسی در مورد اینکه به پشتوانه مالی می‌شه بهره‌ب ...

خب مگر من گفتم شبانه برید بانک بزنید که شما همچنین برداشتی کردی؟

💍🩷
خود سعدی از قشر متمول بود و قبل اینکه شاعر بشه و به عرفان رو بیاره یه آدم خوش گذرون بود!سعدی جان از ...

اینکه سعدی چه وضعیت مالی داشته نقشی در عقیده من نداره! 

اگر حرف سعدی هم مورد اعتناست برای اینکه آموزه‌های اخلاقی و دینی رو به زبان استوارتر و خوش‌تر گفته! 

برای من اصل حرف دینه که حریص مال دنیا بودن قبیحه... در نظرش مال در اختیار ما امانت و مایه امتحانه و  ذره ذره مالی که جمع می‌کنیم مورد حساب خواهد بود! 

خب مگر من گفتم شبانه برید بانک بزنید که شما همچنین برداشتی کردی؟

شما بفرمایید با علم و آگاهی شما فقط در کشور خودمون ایران امکان اینکه همه ۸۰ـ۹۰ میلیون جمعیت همگی در ثروت مد نظر شما غلط بزنند هست؟!

یا قبول دارید امروز و آینده هم مثل گذشته‌ها عده زیادی با فقر سر و کله خواهند زد؟! عده زیادی هم وضعیت میانه‌ای دارند که اون مال زیاد درش جایی نداره!

خوب نسخه اخلاقی‌تون برای این‌ها چیه؟! 

اگر شرایطی پیش اومد که بتونن از راه ناصواب مال به دست بیارند؛ «چون همه چیز پوله!» قید زندگی شرافتمندانه و مال حلال رو بزنند و پولدار بشن؟!

کجا عامه خیلی به کسب حلال تقید دارند؟! آدم انگشت شمار می‌بینه افرادی که تمام جزییات لازم برای اینکه ...

منم تو تهران هر نون سنگک و نونوایی که رفتم نوشته بودن که نون برای افراد بی بضاعت وسالخورده رایگان و تو مناسبات مذهبی کلا نون رایگان می دادن هزارن پزشک دیدم که ویزیت رایگان کردن علارغم اینکه پزشک عمومی بودن با حقوق کم! 

ومعلم های زیادی رو دیدم که حتی اگه هیچ دانش  اموزی نمی امد مدرسه تو کلاس خالی تدریس می کرد تا پولشون حلال باشه! 

بله من هنوزم معتقدم عامه مردم ما تفکر«درامد حالا» توی باورشون عمیقا هسد حتی اونایی که هیچ اعتقادات دینی ندارن

وفکر میکنم بحث داره به انحراف کشیده میشه اگه نمی تونید بپذیرید، بذارید ما با همین تفکر، دست جمعی بریم قعر جهنم :) 

ـــــ🤍ــــــ"

شما بفرمایید با علم و آگاهی شما فقط در کشور خودمون ایران امکان اینکه همه ۸۰ـ۹۰ میلیون جمعیت همگی در ...

من نگفتم چون همه چیز پوله به هر راهی دست بزنید ، این تعبیر شماست.

من صرفا به یکی از حقایق زندگی اشاره کردم

💍🩷
کی گفته همه می‌تونن همه می‌تونن از راه شرافتمندانه پولدار بشن؟! شاخص‌های کلان کشورها و مجموع اقتصاد ...

متفاوت فکر می کنیم

به نظرم پول برای بعضی ها با تلاش و هوش بیشتر میاد

برای بعضی ها هم با فروختن شرافت

من حداقل امتحان می کنم و تا اون زمان بچه دار نمی شم

نمی خوام ثروت ایلان ماسک رو داشته باشم ولی دیگه فقیر هم نباشم می دونی منظورم چیه؟ 

از فقر حتی از شیطانم بیشتر می ترسم

از بوی فقر بدم میاد

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹