2777
2789
وای چقد حرص خوردم از دست تو دخترررررربست نشستی تو خونه غصه میخوری اول شروع کن برو باشگاه نگو پول نمی ...

ورزش نمیتونم کنم ساییدگی زانو دارم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
تورو خدا اگر شرایط داری جدا شو اگر شرایط نداری برای خودت شرایط فراهم کن جدا سی این مرد نیست سم هست ک ...

خانوادن از خداشونه جدا شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاخب اون ارایش اون زیبایی اون جذابیت رو تو خونه برا شوهرت به نمایش بذارانقدر حرصمو درمیارن میگن ب ...

منم بدم میاد کرم پودر و پنکک و رژ و خط چشم و کاشت مژه و ناخت  تزریق ژل و .نچرال بهتره فقط زیبایی درمنزل و شیک پوشی حالا نه کوتاه و پاره در بیرون

عشق زبان و ورزش و خانواده  
به فرض صورتتم ژل بزنی پس فردا از زنانگیت و جاهای خصوصیتم ایراد میگیره .من مردای مشهدی دیدم اینجوری

والا برم خودم پاره کمم زل اینا برنم بعدددد بلکه یه موقع نتونم ژل بزنم ادنموقع میخواد دوباره این حرفا نثارم کنه 

به فرض صورتتم ژل بزنی پس فردا از زنانگیت و جاهای خصوصیتم ایراد میگیره .من مردای مشهدی دیدم اینجوری

اونم با این شرایطم برم به زور سر کار چند غارز در بیارم بلکه یه زمانی توان نداشتم برم اونموقع میخواد دوباره اینا نثارم کنه اونم نزنی دیگه برمیگردی ورژن قبلی 

والا برم خودم پاره کمم زل اینا برنم بعدددد بلکه یه موقع نتونم ژل بزنم ادنموقع میخواد دوباره این حرفا ...

اهان کم کم موتورت داره روشن میشه روزی ۱۰۰دفعه جلو اینه بگو من زیبام من بهترین زن دنیام من قشنگترینم

از زندان آزاد شدید یا خارج بودید😂 اینایی که می گی خرجای میلیونی ور می داره عزیزمتازه اصلا عمل درست ...

مدام خود خوری میکنم چرا حوری نیستم با وجود اینکه میدونم زشت نیستم اما از خودن راصی نیستموچون شکهرم این کرده تو سرم چون حوری نیستی دوس داشتنی نیستی

عنوانشوهرم بهم گفت دخترا بیرون میبینم میام خونه تو میبینم باهات حال نمیکنم1627 بازدید| 73 پستشوهرم گ ...

عزیزم به جهنم که موردپسندش نیستی بزاربره گمشه مرتیکه عوضی یه قرون برات خرج نمیکنه زبونشم درازه اونایی که توکوچه خیابون میبینه نمیدونه به خودشون میرسن عزیزم شوهرشماتنوع طلبه این خودش یه بیماری روانی محسوب میشه شوهرشمابیماره بعدشم این مردادختربیچاره رومیگیرین میارن خونشون استفاده هاشونومیکنن پژمردش میکنن زن بیچاره زندگی نکبت بارشونوتحمل می‌کنه بعداخرشم میگن موردپسندمن نیستی آخه عوضی مگه ازاول ندیده بودی اومدی گرفتی آخه این زن بیچاره برای زندگیت جوونیشوگذاشته شماهم خودتوناراحت نکن بزارباهمون کوچه خیابونیاخوش باشه ببینم همونایه روزمریض شه میان یه لیوان آب دستش بدن 

نخیر بحث شل زیپی نیستبحث اینه هر دو طرف باید رعایت کنن نه فقط زنا!مرد از نگاهشزن از زیباییش

یجور میریزن بیرون ارایش عمل دارن منکه زنم جدبشون میشم چه برسه  مرد 

اونم با این شرایطم برم به زور سر کار چند غارز در بیارم بلکه یه زمانی توان نداشتم برم اونموقع میخواد ...

رک و روراست بگو ۲ماه وقت میدم آدم شی  و الا بای بای .

قوییییییی باششششششش مقاووووومتتتت کن عشق یه طرفه عشق نیست کشکه خدا صلاح دونسته بچه نیاری مواظب باش بچه دار نشیا قرص اورژانسی بخر داشته باشی تو خونه .

دوس داشتی درخواست بده ایتا حرف بزنیم .دعات میکنم اگه قابل باشم ‌.خدا عقلش بده یا تورونجات بده .تو بهترین زنی خودتو دست کم نگیر تکرار کن دست بالا بگیر خودتو .آفرین بوس آیدی ایتام zabihiteacher

خب یعنی رسمی بهت داد مهریه تو اون ۵۰ میلیون الان ده برابر شده شکایت کن هم نفقه بگیر همه مهریه

نه نمیشه پرسیدم اگه بخوام بگیرم باید همون سال که دادم شکایت میکردم که به ارزش روز میتونستم ازش بگیزم

قبل از همه چی شوهرت کوربوده؟؟؟موقع خواستگاریت؟دوما چ چهره هایی ؟

عکسش گداشتم 

والا عاشقم بود منم کلی خواستگار داشتم بخاطر خوشکلیم کلیم اعتماد به نفس بعد ازدواجدمنفی هزار شد اعتماد بهدنفسم 

چهره خودش خوبه فک میکنه دخترا سر چهرش و با دوتا دوست دارم خر میشن 

رژیم و سالاد بدون سس همراه غذا هم لاغررمیکنه درطول روز گوجه خیار ۲ تا خرما بخور .نون و برنجتم کم کن

میتونم لاعر شم انقدر چاق نیستم که پاهم تپله کسی اصلا نمیگه پری بهم اصلا نشون نمیده پاهام تپله ...