2777
2789
الان شوهر الدنگ تو فکر کرده از پس خرج و مخارج این مدل دخترا بر میاد ؟ چی با خودش فکر کرده ؟ کلی فقط ...

میگه یا دختری پیدا میکنم که اگه عمله خوشکله خودش خرج خودش کنه یا نچرال خوشکله ،والا متم اخه زشت نیستم اینجور میکنه بخدا در میام بیرون کلی ازم تعریف میکنن ولی خوب حوری نیستم بیرعیب نقص 

بعد با مهریه ۱ سکه 

والا الان یسری دخترا میان یه سکه میندازن مردا پرو شدن 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم...🫂😆😆فکر کنم شما خودت اونجاها بودی گلم😚منظور منم صد میلیون بود ! چطوری فکر کردی به هزار نو ...

آخه یه طوری نوشتی چیزی نیست برا آدمی که خرج عادی نمیده آدم فکرش فراتر از این نمیره

دکش کنه زنش ترکش می کنه برای این شخصیتش

عنوانشوهرم بهم گفت دخترا بیرون میبینم میام خونه تو میبینم باهات حال نمیکنم1627 بازدید| 73 پست

شوهرم گفت تو سفره خونه یه زن حوری دیدم که یه پارتنرداغون داشت میگفت دوستم کوبید تو سرش گفت بیا شانس مارو ببین طرف با این قیافه پلشتی چه زنی گیرش اومده ،گفتم اهان پس تو میخوای جدا شی به رویا اینکه یلکه یه همچین زنیم بیفته به تور تو گفت دقیقا همینه باهم لج بازی یا شوخیم نداریم کاملا جدی حرفا دلش بهم میگه متن تاپیکا قبلم همین الان میذارم در جریان زندگیم باشین من حالم خیلی بده من خوشکلم زشت نیستم اما حوری نیستم همه چی تموم نیستم خرج خودم کنم میشم اما ندارم که خرج کنم خودشم نمیده نداشته برم سر کارم به خودم برسم که بشم باب دلش

میگه جدایی ملکه ذهنم کردم نمیدونم حتما باید برسم همش فک میکنم که یه زندگی اکازیون در انتظارم اشتباه تصمیم گرفتم و الان تو رابطه اشتباهم .شوهرمم وضع مالیش جوری مستاجر اما دستش به دهنش میرسه .. و خوش چهرس و دیگرانم فک میکنن چه اخلاق خوبی داره خودشم میگه طاهرم دیگران میسوزنه درونم نزدیکام .. ولی خوب شوهرم اخلاقا بدی داشته با من که میددنم اگه من باب میلش بودم باهام اینکار نمیکرد. خودشم گفت اینو ، و من زنشم میدونم که اینجوره گفت که یه زندگی داشته باشم با زنی که دوس دارم به اون دیگه اینجور نمیشم نگین نه نمیشه میدونم به اون ارزش میداره و دوسش میخواد داشته باشه من چطور از این فکرا از این طعلق خاطرم بهش دست بکشم 

🎈🎈بخدا جدایی پذیرفتم میدونم زندگیمون فایده نداره دیگه ولی نمیتونم با خودم کنار بیام همش مدام گریه میکنم دوستم ندارم رابطم باهاش ادامه پیدا کنه چون میدونم فایده نداره بعد اینم همینجوردرست نمیشه بدترم میشه ، فقط با خودم کنار نیودم شوهرم ده ساله روزی ده بار من طلاق میده نذاشته بچمونم بشه 😩 پیر شدم تو بیستو هفت سالگی هر روز تو جهنم دو دلی اینکه زندگیم زندگی میشه یکم به خودم میرسم میبینم یکم بهم جور دیگه نگاه میکنه چون خوب شدم پشیمون میشه 

فرداش دوباره جور دیگه من میبینه دلش میخواد جدا شه.

میره بیرون دخترا بیرون میبینه میاد خونه عوص میشه من خوشکلم ولی شوهرم خوب یکی میخواد هیچ ایرادی نداشته باشه من الانم بیرون میرم جزءخوشکلام اما برا شوهرم کافی نیستم و چون کافی نیستم اعتماد به نفسم از بین رفته مدام خودم سرزنش میکنم چرا مثل فلان دختره یا فلان بلاگره نیستم بی عیب نقص مثلا چش رنگیم ولی ایرادم صورت بدون گونمه و کمرم باریکه بالا تنه خوبی دارم خوبه این، ولی پاهام تپله شوهرم دوس داشت لاعر میشد پاهام و صورتمم پر ...

بعد ده سال خونه مادر شوهر نشستن بهم گفت که قصدش جدایی بعد بریم خونه جدید بعد اقدام کنیم برا جدایی گفتم باشه گفتم شاید حال هوا خونه جدید یکم عوضش کنه اما نکرد ،بجز این کلا رفتا بد دیگه خیلی داره همروووووو تحمل میکنم چون دوسش دارم اما اونا هیچکس تحمل نمیکنه ولی من میکنم اما این جهنم دو دلی که داره من انداخته توش عین مرگ تدریجی برام نه دلم میخواد برم نه توان موندن دارم بهم ریالیم پول نمیده به خودم برسم بعد ده سال تازه یدره جلو موهام شاخک هامو فیس فریم فقط یه رنگ گرفتم رنگ کنم بخداااااا عین اسحاب کهف شدم بیرون در میام اصلا یجوری میشم انگار ده سال زندان بودم اخه پول ندارم که در بیام بیرون شهر غریبم .

مهریه ندارم هی نگید مهریه بگیر تو مراحل جدایی دوسال پیش گرفتم بعد اشتی دادم بهش قرار گذاشت جدا خواستیم بشیم بده بهم الان یه بار میگه میدم یه بار نه 

🎈میدونید چیه من بجز اینکه مدام فک میکنم شوهرم با ادم بهتری از من ازدواج میکنه برا اون صدشو میزاره با این عداب میکشم مدامممم خودم سرزنش میکنم که تو الی تو بلی و من قطع به یقین میدونم شوهرم من به خاطر زیباییم نمیخواد و فک میکنه دخترا دیگه که محیط کارش باهاشون هم کلام میشه چه اشغالین منم ادم سطح پایینی نیستم اما خوب حوری نیستم یعنی بی عیب نقص .. من براش کسل کننده یکنواخت شوم مدااااام تو اینستا همش میگم شوهرم اگه من همچین چهره ای داشتم اونم من اینجوری دوس داشت همش خود خوری میکنم جلو اینه به خودم نگاه میکنم گریه میکنم مدام خودم سرزنش تخریب میکنم نه شوهرم من نمیپسنده انقدر اون اذیت نکن بذار بره به رابطه ای که دوست داره و من خیلی سر این داغونم بغض خفم میکنه میگه یا دختری پیدا میکنم که اگه عمله خوشکله خودش خرج خودش کنه یا نچرال خوشکله ،والا متم اخه زشت نیستم اینجور میکنه بخدا در میام بیرون کلی ازم تعریف میکنن ولی خوب حوری نیستم بیرعیب نقص 

اوتم یکی میخواد مهریه اینا هم نخواد ۱ سکه 

بچه ها هر کسی تحربه منو دید با دقت بخونه

ده سال زندکی کردیم هردومون عیب های خودمونو داشتیم 

ولی تقریبا نود درصد زندکی روی دوش من بود 

بماند ک خیانت کرد با دختری ک کارش همین بود به خودش میرسید با مردای زندار لاس میزد پول طلا مسافرت کلا شغلش همین بوده 

اوایل کریه میکردم سعی میکردم هر طور شده برسگردونم با حرف با مثال زندگی دیگران 

یا حتی خودمو خیلی پایین میاوردم تا بتونم کاری کنم کوتاه بیاد به فکر زندگی باشه 

نشد ک نشد تازه بدترم شد خانوادشم هار تر شد 

تا اینک شکایت مردم برای نفقه دیگ به فکر جدایی بودم تا دقیقه نود رفتم  بعد اومد جلو پشیمون شد برگشتیم 

من برگشتم چون سه تا بچه داشتم اگه بچه نداشته بودم به خدای احد واحد اگه یه روز یهش نگاه میکردم 

اینم بگم اگه میخاد بره چمدونشو ببند  بگو برو زودترم برو برو کارتی جدایی دو انحام بده بخدا قسم برات بهتره یا جدا میشی خفت و تحکل نمیکنی یا سرش به سنگ میخوره درست میشه اینبار میفهمه هر چی تو سر زنم بزنم این شاید یه روز بره ترو خدا اگه میگ برو فقط چمدونشو ببند بذار زودتر بره

درست .زنم توخونه باید زیبا باشه بعضی زنا شلوارشونو نخ دندون میکنن آخرسر .دور از جون.اسلامم گفته درخا ...

دقیقا

خب اون ارایش اون زیبایی اون جذابیت رو تو خونه برا شوهرت به نمایش بذار

انقدر حرصمو درمیارن میگن برا دل خودمون بیرون هفت قلم ارایش میکنیم

بعد به شوهرشون ک میرسن اخ و پیف و تخ

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

سلام.خب وقتی ما می‌آییم میگیم آنقدر بی حیایی و بی عفتی و بی حجابی و بی تقوایی رو در جامعه نشر ندین ب ...

مممنونم از همه کسانیکه لایک کردن.

من تلاشمو برای ترویج دین و احکام میکنم و همیشه ضد بی حجابی و مصادیق فساد ان شاءالله کار خواهم کرد.

تایید شما منو بیشتر امیدوار کرد که هنوزم میشه جامعه رد درست کرد.

هرچند اگر بازم بمن فحش میدادن و مثل گذشته تعلیق میشدم بازم به نشر شرع و اخلاق ادامه میدادم.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

آخه یه طوری نوشتی چیزی نیست برا آدمی که خرج عادی نمیده آدم فکرش فراتر از این نمیرهدکش کنه زنش ترکش م ...

واقعا صد تومن برای یه مرد چیزی نیست تو این زمونه 

مخصوصا واسه هولی مث شوهر اسی که خیلی دلش از اونا میخواد ،اگه دلش با اسی بود سده بود قرض می‌کرد ولی نمیذاشت از دستش بره

اسی میگه دستش به دهنش میرسه 

ولی خب با این تفاسیر به نظرم اسی واسه خودش ارزش قائل بشه و بره خیلی معقول تره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
عنوانشوهرم بهم گفت دخترا بیرون میبینم میام خونه تو میبینم باهات حال نمیکنم1627 بازدید| 73 پستشوهرم گ ...

دوست خوبم تو مشکلت عدم به اعتماد به نفس...گریه و باختن خود...شکست غرور پیش شوهر.همین که گفتی پول بده برم خشگل کنم اون برد تو باختی بازیه زندگیو .دیر نشده قوی شو مقاومت کن  سرد شو باهاش بگو برو بگیر زن من همینم .رسواش کن پیش خانوادش .چرا میترسی مقاومت یکم سخته حتی تا یکی دوسال .بعد میبینی چجوری به گوه خوردن و توبه میفته. یکم فکرکن ازمردی که این حرفا رو زده میخای بچه بیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟فقط به خودت توخونه برس والسلام 

عشق زبان و ورزش و خانواده  
واقعا صد تومن برای یه مرد چیزی نیست تو این زمونه مخصوصا واسه هولی مث شوهر اسی که خیلی دلش از اونا می ...

والا گاهی میگه فایده نداره میکم فلانی که میمونه براش فایره داشت عمل کرده شده حوری الان اونوقت منکه خودم خوشکلم.‌‌..‌فایده نداره

عنوانشوهرم بهم گفت دخترا بیرون میبینم میام خونه تو میبینم باهات حال نمیکنم1627 بازدید| 73 پستشوهرم گ ...

بخدا طلاق بهتره .همش میگی باب میلش نبودی اگه بودی بهتربود باهات .کامل خردت کرده ها .زن میشناسم ظاهرش عیبم داره بهترین عشق و حالو دارن باهم شوهرشم خوشگل .چه ربطی داره .مغز تو باید غرور و عزت نفس بهش تزریق شه واگرنه کارت زاره

عشق زبان و ورزش و خانواده  
به عنوان یه زن، میدونم چه دردی کشیدی وچه زخم عمیقی رو قلبته💔ولی با غرور از خونش برو، به هیچ عنوان ...

انشالله . حالا من کلی لبیماری گرفتم این سال اخر حتی خرج دوا دکترم نکرد چه برسه به زیبایی

والا گاهی میگه فایده نداره میکم فلانی که میمونه براش فایره داشت عمل کرده شده حوری الان اونوقت منکه خ ...

اگه مهریه تو نبخشیده بودی یه اهرم فشار داشتی الان 

چی بگم 

بنظرم اگه خانواده ت پشتتن،ترک کن و برو ،چون ضربه میخوری هی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....