2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی بهت بگم؟ هیچ وقت یه زن خوشگل و خوب و همه چی تموم نمیاد با مرد شوهردار ازدواج کنه بیخودی خودت ...

همچین میان

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سلام.خب وقتی ما می‌آییم میگیم آنقدر بی حیایی و بی عفتی و بی حجابی و بی تقوایی رو در جامعه نشر ندین ب ...

حرفتون درست 

ولی بابا شوهر ایشون مشکل روانی داره اخه کدوم ادم عاقلی این کار ها رو می کنه ضعیف گیرش اورده می خواد بزنه سرش

ولی اره حق داری 

تروخدا قرص چاقی به هیچکس نگید من برا بیملریم روماتیسمم تو یه گروهی درمانی عصوم کاربرا باهم جمع شدن ن ...

وا همچین مردی هرکاری کنی یه عیب درمیاره بازم چون ذاتش خرابه .کرم داره .باید مردی باشه قلب همو تسخیر کنید .مرتیکه ول کن بابا معمولی به خودت برس نه در حد کشتن  مو رنگ کردن  و هیکل خوب و لباس خوب خونه پوشیدن عطر خوب زدن .بازم عیب درمیاره چون کسی و زیر سر داره.صدا کن خانوادشو بیان رسواش کن یعنی چی چرا میزارید توهین کنن بچه هاتو بردار فرار کنی بهتره حال من بدشد بخدا 

عشق زبان و ورزش و خانواده