2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 152 پست
منم تا دلت بخواد اینکارو کردم😂😂بابام زمانی ک مدرسه میرفتم حتی نمیدونست کلاس چندمم😂

بابای من هی چپ و راست می‌گفت چرا باهامون نمیای بیرون همش تو خونه سر درسی میگی امتحان دارم و عصبی بود چرا باهاشون نمیرم بیرون گفتم بابا میدونی من امسال کنکور دارم؟ گفت عه من فکر کردم سال دیگه داری 🙂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهرین. کدوم کلاس برای شیمی

یه استاد هس امیرپور بزنی نت میاره 

اونو میاد شهر ما حضوری میرم

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

اهان خیلی هم خوبحمایت مالی و اینا میکردن؟

در حد کتاب تست. دستشون درد نکنه البته 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

ولی بنظرم اینجوری هم یکم سخت میشه دختر عمم کل دبیرستان همینجور بود جایی نمی‌رفت کسی نمیدونست کجاست ع ...

اره ولی ادم هرجور ک زندگی کنه تهش اطرافیان دخالت میکنن

اگه خودش علاقه داره و تلاش میکنه خیلی هم خوبه که اینجوری طرف حمایت بشه

اره ولی ادم هرجور ک زندگی کنه تهش اطرافیان دخالت میکنناگه خودش علاقه داره و تلاش میکنه خیلی هم خوبه ...

اره ولی خب پزشکی نیاورد رفت روانشناسی همه خیلی تعجب کردن 

منظورم این بود اگه این تلاش ها و حمایت ها تو خفا باشه طرف آرامش بیشتری داره استرس حرف مردم نمیگیره