2777
2789

سلام من دانشجوی پرستاری هستم ، زیاد علاقه ندارم بهش قبله قبولی گفتم یه سالن کوچیک باز کنم ولی بعده قبولی دودل شدم

بنظرتون کاره درستیه که انصراف بدم و سالن بزنم؟

دوتاش باهم نمیتونم هزینه هاش زیاده 

دنباله یه محیط شاد با درامد خوبم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا

هزینه مواد بسیاااار بالا

هزینه مدل

هزینه تجهیزات سالن

هرینه گرفتن مدرک

داشتن رقیب های خیلیییی زیاد پس زمان زیادی میگذره که شما هم حرفه ایی بشید هم جا بیوفتید حداقل پنج شیش سال باید از جیب خرج کنید یه مدتی دستیاری وایسید خاک خوری داره سرپا ایستادنای خیلی طولانی داره ساعت کار خیلی زیاد داره حتی تعطیلی هم ندارید

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

میشه بدونم سالت در چه حده شهره بزرگی یا کوچیک الان پرستارا بالا ۲۵ دارن ارایشگر بیشتر داره ینی؟

شهر بزرگی هستم

بله ی آرایشگر تو شهر ما هست انقد حرفه‌ای هستش معروفه اصلا درآمدش دوبرابر ی پرستاره شایدم بیشتر

ولی خب زمان می‌بره تا جا بیفتین

هزینه مواد بالاس هزینه گرفتن مدرک وسایل های که نیازه برای سالن موادی که استفاده میکنید باید برند باشه خوب باشه و حالا بماند چه دستگاه های باید بگیرید پول اجاره سالن یا خرید 

خلاصه آرایشگری درآمدش خوبه اگه اینایی که گفتم رو داشته باشی