2777
2789
عنوان

مراسم شام غریبان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 59 پست
پناه بر خدا این دیگه خیلی جدید بود فردا میبینی روشنفکر ها تاپیکتون دیدند برای امواتشون دی جی آوردند ...

به من مربوط نبود من وظیفم یه تسلیت گفتن بود که اطاعت کردم ولی دلم برای اون پسر سوخت

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا یه بچه هم بیشتر نبود خدا بیامرز مشخص نشد چرا خودکشی کرده

مادرش دوماه پیش هم باردار بود سقط کرد🥺تو دلم گفتم شاید خدا جلو جلو براش یه همدم فرستاده بود که پس فرستاد

فکر کنم همه این شهرا این رسم رو دارن فقط بچه ها یا خواهر برادر میرن درسته؟

بله فقط نزدیکان درجه یک مثل بچه ها و پدرمادر خواهربرادر

به من مربوط نبود من وظیفم یه تسلیت گفتن بود که اطاعت کردم ولی دلم برای اون پسر سوخت

حق دارید برای ما هم شوکه کننده بود 

منم حقیقتا براش فاتحه فرستادم ندیده و نشناخته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حق دارید برای ما هم شوکه کننده بود منم حقیقتا براش فاتحه فرستادم ندیده و نشناخته

زنده باشید

چقدر خوبه بچه های خوب تربیت کنیم حداقل دلمون خوش باشه بعد فوتمون دونفر هستن پنجشنبه به پنجشنبه  برامون یه فاتحه میفرستن

درسته تک فرزند بود ارزوی عروسی گرفتنش به دل مادرش موند ولی خب شاید مادرش خواسته اهنگ بزارن یعنی بزرگ ...

درسته غم از دست دادن خیلی سخته و نمیشه قضاوتشون کرد شاید تو حال خودشون نبودن اما خب این راهش نیست الان جدیدا بجا ذکر و قرآن سر مزار با ساز و تنبک میرن و آواز میخونن خب که چی فلسفه ش چیه مثلا؟ بیچاره شخص متوفی که اون لحظات سخت ورود به قبرش بجا نور قرآن و ذکر با ساز و آوازی که نهی شده مواجه میشه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
خیلی ترسناکه شب 😥😥

اره تقریبا نزدیک طلوع آفتاب میریم،مشهدیا این رسم رو دارن من خودم۳۷ سالمه تا حالا فکر کنم سه بار رفتم.یکی برای زن عمو شوهرم بود خیلی دوسش داشتم صبح قبل از طلوع با مادرشوهر پدرشوهر و جاریم رفتیم از فامیل خودشم بودن که زیارت عاشورا روشن کرده بودن 🥺

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺