2777
2789
عنوان

مراسم شام غریبان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 59 پست
درسته غم از دست دادن خیلی سخته و نمیشه قضاوتشون کرد شاید تو حال خودشون نبودن اما خب این راهش نیست ال ...

ما شب یلدا رفتیم قبرستان محلمون یه جا دور قبر جمع شده بودن بادکنک ارایی کرده بودن با اهنگ و کیک اینا پذیرایی میکردن

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از اقوام دور ما پسر جوون مست کرده بود تصادف کرد فوت شد، بعد  برادرش قبرشو با مشروب های گرون میشست که مثلا متوفا دلش نمیومده اونا رو استفاده کنه و فرصت نکرده بود اونارو بخوره🫤 قبر و کفن مرده رو نجس کردن بی عقلا 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ملت عقلشون رو از دست دادن 😳🥲

نمیخام قضاوت کنم فقط خواستم ببینم همه جا اینه و من از دنیا عقبم

یه اهنگ دو اهنگ دیگه از صبح

بخدا هنوز دفنش نکرده بودن باندشون اهنگ پخش میکرد تا همین الان

یکی از اقوام دور ما پسر جوون مست کرده بود تصادف کرد فوت شد، بعد برادرش قبرشو با مشروب های گرون میشس ...

یازهرا😐😐😐😐😐😐😐

کلا اعتقاد ندارن

مثل فیلما😄ما یکی از اقواممون فوت مرد ما با گریه و زاری و صورت قرمز رفتیم دیدیم اونا یه موزیک خالی پخش کردن دارن اروم اشک میریزن 😁

نمیخام قضاوت کنم فقط خواستم ببینم همه جا اینه و من از دنیا عقبمیه اهنگ دو اهنگ دیگه از صبحبخدا هنوز ...

نه والا خدا رو شکر ندیدم البته تا ۴۰ روز خونه فرد فوت شده مهمونیه ، بالباس های شیتان پیتان ولی ترانه رو تازه می شنوم رسم نشه، صلوات ،ملت ما مردم جو گیر و تقلید گری میراث نشه برای نسل بعد فقط 

مثل فیلما😄ما یکی از اقواممون فوت مرد ما با گریه و زاری و صورت قرمز رفتیم دیدیم اونا یه موزیک خالی پ ...

مادرشوهر خالم سالگرد فوتش بود مارو دعوت کردن سرای سالمندان ، میخواستن اونجا خیرات کنن ،بعد ما رفتیم دیدم تو خیابون فقط یک سرای سالمندان هست ولی ازش صدای اهنگ میومد هی دور زدیم گفتیم احتمالا اینجا نیست،دیگه بابام گفت تو این محل فقط همینجاس رفتیم تو دیدیم خانواده شوهرخالم اهنگ گذاشتن قررررر 😂 در نهایت هم میگفتن بخاطر شادی روح مرحومه 😂😂😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂