2777
2789
عنوان

مراسم شام غریبان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 59 پست

دلم برای مرده سوخت

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه خوبی کن لطفا براش نماز وحشت و قرآن بخوندلم گرفتاون طفلک الان شرایطش خیلی سختهخسر الدنیا والآخر ...

حتما میخونم

اون یه جاهلیت کرد یه کاری کرد الان باید براش فاتحه جمع کنن موندم بخدا

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

جدیدا از این کارا میکنن متاسفانه غافل از اینکه شخص متوفی به قرآن و ذکر و استغفار و صدقه نیاز داره 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
یه طرف خونه رو گل ارایی کرده بودن عکس پسرشونو گذاشته بودن بعد میگفت مراسم عروسی پسرمه

طرف ما رسمه اگه جوون بمبره چند تا از جووونا جمع میشن شب رو تا صبح میمونن سرخاک و قرآن ختم میکنن تا صبح

جدیدا از این کارا میکنن متاسفانه غافل از اینکه شخص متوفی به قرآن و ذکر و استغفار و صدقه نیاز داره

درسته تک فرزند بود ارزوی عروسی گرفتنش به دل مادرش موند ولی خب شاید مادرش خواسته اهنگ بزارن یعنی بزرگتر تو اون مجلس نیس بگه زشته

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارد

پناه بر خدا این دیگه خیلی جدید بود 

فردا میبینی روشنفکر ها تاپیکتون دیدند برای امواتشون دی جی آوردند پارتی برگزار کردند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍