2777
2789

از خودم میپرسم اگر جای اون خانم باشم چه عکس العملی خواهم داشت؟ 

خیلی در این مورد فک کردم 

بنظرم بهترین عکس العمل نادیده گرفتنه

منظورم نادیده گرفتن خیانت نیست 

نادیده گرفتن اون آقاست 

ازش قطع امید کردن 

هیچ توقعی نداشتن

از قلبم بیرون انداختن

من اگر یه زن خیانت دیده با‌شم حتی به روی شوهرمم نمیارم که خیانتشو فهمیدم

فقط جوری تو آتیش دوست نداشتنم میسوزونمش که همه‌ی اعتماد به نفس شو از دست بده

تا جایی هم که بتونم از نظر مالی ساقطش میکنم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

خیلی اشتباه میکنی که حتی وارد اون تاپیک میشی و از روش شرو به خوندن میکنی. چه برسع اینکه تازه خودتم جاش میگذاری. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا همین کارو میکنن،هرتاپیکی‌که زده میشه،کاربرا خودشونو جای نقش اول میذارن و احساساتی نظر میدن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من خودمو جاشون میذارم واقعا همه وجودم درد میگیره

قلبم میشکنه خیلییی گریه میکنم چون عاشق همسرمم با تمام وجود و خیلی بهش وابستم به بوی تنش بغلش دستاش و حضورش قبل اون با هیچ کسی نبودم برعکس اون و هضم این خیلی برام سخته 

خیلی تصورشم وحشتناکه اما بااینهمه سختی لحظه ایی درنگ نمیکنم و جدا میشم و میرم و مطمئنم که پشیمون میشه چون هیچکس مثل من اینجوری عاشقش نیست ولی من برنمیگردم

تک فرزندم میرم خونه بابام و بقیه عمرمو مستقل کار میکنم و با حیوونا روحمو التیام میدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چطور مگ؟

از لحاظ بحث انرژیک خیلی بده این کار کلا. خوره ی انرژی هست و یجورایی داری سفارش میدی. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
چجوری مثال بزنشدنی نیست چون اون هم همین کار رو میکنه راهش بازتر میشه از خداش میشه

مهریه مو میذارم اجرا

هیچ التفاتیم نمیکنم بهش

نه هیچ رحمی نه هیچ مهری نه هیچ گلایه ای

مدرس زبان آلمانی🇩🇪