2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ام🙃درس نمیخونم🙂بدلیل بهم بدید برای درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 108 پست
من سال قبل همین موقع شرایط تورو داشتم. الآن یه سال گذشته بازم پشت کنکورمحالا اون آدم چیشد؟ حتی نمی‌د ...

دقیقا😂🥲👌🏻

درست میگی تهش فقط خودمونیم و آیندمون 

اینا همش زودگذره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بله عزیزم بفرمایید

برای نهایی ها چطوری میخوندید؟ منبع خاصی داشتید مثل فرمول بیست یا نه؟

بنظرت واسه منی که الان میخوام شروع کنم برنامه ام به چه صورت باشه؟از چه پایه ای شروع کنم؟که تا کنکور اردیبهشت به یه درصدی بتونم برسونم خودم رو

مرسی ازت خانم دکتر🙏🏻❤

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوم اینکه عزیزم صبح ها زود مثلا ساعت پنج بلند شو؛ یه حمام کوتاه ۱۰ دقیقه ای اب سرد انجام بده. یکم ورزش کن. یه صبحانه خوب هم بخور. بعد شروع کن اول یکم تست بزن و تمرین کن. بعد یکم استراحت کن. بعد دوباره جزوه های استادتو بخون. بعد دوباره کلاس شرکت کن یا درسنامه های کتاب های کمک درسیت رو بخون. بعد دوباره یکم استراحت کن و شروع کن به تست زدن. خلاصه خوب تا اخر شب مثلا ساعت ۱۲ یا ۱ شب تلاشتو بکن درستو بخون عزیزم گوشیم از خودت دور کن. همیشه هم اینو زمزمه کن برای خودت که من میتونم من قوی ام. انشالله که موفقی بازم سوالی بود درخدمتم

ببین عزیزم همیشه هر دختری توی ذهنش ی شخصیتی از پسر مورد علاقش داره یا حالا مردی ک دوس داره تو زندگیش ...

درسته دقیقا 

حد خودمونو نباید بیاریم پایین با تنبلی 

مرسی از راهنماییتون عزیزم😍🥲🤍

دوم اینکه عزیزم صبح ها زود مثلا ساعت پنج بلند شو؛ یه حمام کوتاه ۱۰ دقیقه ای اب سرد انجام بده. یکم ور ...

خیلی لطف کردی عزیزم

امیدوارم هزار برابر بهترش برگرده بهت

برای نهایی ها چطوری میخوندید؟ منبع خاصی داشتید مثل فرمول بیست یا نه؟بنظرت واسه منی که الان میخوام شر ...

اول اینکه که خیلی لطف داری عزیزم مرسی دعا کن منم دکتر بشم 

دوم اینکه توی این پست جدیدم برنامت رو گفتم 

بعد اینکه من خودم بیشتر به اموزش و جزوات اعتقاد دارم یعنی سعی کن حرف حرف های استادتو خوب گوش بدی یه کلاسم برو. جزوه ها رو برای خودت بنویس تو ذهنت میره. درسنامه بخون. بعد که خوب هر مبحث رو یاد گرفتی برو تست هاشو بزن. البته این نکته هم بگم تو محیط در بسته و ارام و مرتب درس بخون با برنامه و نظم و هدف. ببین عزیزم زمانت یکم کمه برای همین درس هایی رو که می خونی هم با کمیت بخون هم با کیفیت. بازم سوالی داشتی نام کاربریمو یادت باشه میتونی بهم پیام بدی. موفق باشی عزیزم 💌 ما هم والله پدرمون در اومده فردا امتحان ریاضی داشتیم من الان دو هفتس دارم میخونم دیگه الان عالی بلدم بعد استاد پیام داده امتحانات ممکنه کنسل شه اعلام میکنیم خب بابا جان الان ساعت ۹ شبه 😅🤣

دقیقا😂🥲👌🏻درست میگی تهش فقط خودمونیم و آیندمون اینا همش زودگذره

شاید عجیب باشه ولی امسالم دقیقا همون تاریخ همون روز اتفاقای سال قبل تکرار شد‌. یعنی خدا دقیقا منو تو همون شرایط قرار داد یه آدم شبیه اون سر راهم گذاشت ولی نذاشتم مثل سال قبل شه.

واقعا با تمام وجودم به این باور رسیدم تا موقعی که از یک مرحله با موفقیت بیرون نیای خدا دوباره تورو تو همون شرایط قرار میده. انقدر تکرار میشه و مجبورت می‌کنه شکست بخوری تا سر عقل بیای و راه درستو انتخاب کنی. 

نذار ۸۰ سال زندگیت و سرنوشتت سر یه مسئله مذخرف نابود شه اگه باهاش تو مجازی در ارتباطی کلا دیلیت اکانت کن اگه حضوریه فاصله بگیر دیگه اونجا نرو به خاطر خودت میگم🤍

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."