جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای تک تک حرفاتون رو باید با طلا نوشت خیلی درسته👌🏻👌🏻❤ قدیما خودمم همینجوری فکر میکردم خیلی برام ...
من سال قبل همین موقع شرایط تورو داشتم. الآن یه سال گذشته بازم پشت کنکورم
حالا اون آدم چیشد؟ حتی نمیدونم زندس یا مرده کلا فراموشش کردم. فقط من موندم و یه سالی که از دست رفت
چون همش تو خونه ای و باید درس بخونی ذهنت دنبال راه فراره رو درز دیوارم کراش میزنه به ذهنت توجه نکن
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."
وای تک تک حرفاتون رو باید با طلا نوشت خیلی درسته👌🏻👌🏻❤ قدیما خودمم همینجوری فکر میکردم خیلی برام ...
ببین عزیزم همیشه هر دختری توی ذهنش ی شخصیتی از پسر مورد علاقش داره یا حالا مردی ک دوس داره تو زندگیش باشه. تو میدونی این مرد همه چی تمومه و میخوایش و باید بدونی با تویی ک مثلا میگم تنبلی یا شغل نداری اضافه وزن داری وارد رابطه نمیشه. میخوام اینو بهت بگم خودتو با این ادمایی ک هرکسی بخواد میتونه باهاش رابطه داشته باشه دمخور نکن فکرتو درگیر نکن فقط تویی ک اسیب میبینی همین ادم حتی اگه بشه ازدواج هم کنید بلاخره ی جایی منت میزاره سرت یا تخریبت میکنه یا در نهایت تورو با یکی بهتر عوض میکنه ب جاش سعی کن خودت انقد موفق شی ک بقیه ب تو علاقه پیدا کنن تو انتخاب کنی ن اینکه منتظر باشی انتخاب باشی.
ببین عزیزم اول بگم به خودت انگیزه زیاد بده و درس زیاد بخون. موسسه تام لند و ماز خوبه من شرکت کردم. کتاب تست های خیلی سبز و گاج هم خوبه. ازمون های قلمچی هم خوبه. اپلیکیشن پادرس هم خوبه. یه کانال هم تو اپارات هست به نام اموزش اباد اونم اموزش هاش خوبه