2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ام🙃درس نمیخونم🙂بدلیل بهم بدید برای درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 108 پست

نمیخوام بحث خوشحالی خودت یا خانوادتو بیارم وسط چون نهایت بعد نتیجه ی روز ی ته دل خوشحال باشی.اما میخوام بهت درمورد اون حسی بگم ک تو سر کاری شغل  مورد علاقت و هرچیزی ک بخوای و با درامدت میخری . نیاز نداری از کسی پول بگیری و ب عبارتی مستقلی و این ی زنو قوی میکنه. نمیگم ایران بده جاش نیست ولی اگه پسر باشی و درس هم نخونی کار برات ریخته. راحت میری پیش ی مکانیک شاگردی میکنی تهش مکانیکی خودتو میزنی ولی تو ایران واسه دختر فقط تو درس خوندن کار هست. نزار خوشی های زودگذر الانت ایندتو خراب کنه اینکه بخونی سخته اینکه نخونی و نگران نتیجه و اینده باشی هم سخته همچی بستگی ب تو داره ک کدوم سختیو انتخاب کنی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سال کنکورم و سال اول پشت کنکوری بودنم شرایط نداشتم همش تو طلاق و نوزاد و اینا بود نتونستم بخونمدل ...

چرا نمیتونی ترمیم کنی فرصت ترمیم رو که دادن

بنظرم بهونه نیار اگر میخوای بخونی واقعا بخون 

اگرم نه که هیچ اشکالی نداره کلی راه هست واسه در آمد داشتن،درمورد رشته های خوب آزاد یا با سوابق تحقیق کن 

تکلیف ات رو با خودت مشخص کن...الکی استرس نکش 

یا بخون یا که کلا بیخیال شو 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ببین عزیزم. من رتبه کنکورم ۱۴۵ شد. الانم دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته تجربی پزشکی دارم می خونم. فقط بهت بگم اگه درستو نخونی بعدا خیلی پشیمون میشی. به اینده ی روبروت و موفقیت ها و افتخارات بزرگت فکر کن. موزیک های انگیزشی و پادکست انگیزشی گوش کن. هر روز ۱۰ دقیقه ورزش کن و با برنامه هدفمند و منظم از جات پاشو، بگو من می تونم و شروع کن بی وقفه درس خوندن. همیشه وقتی از جلو اینه رد می شی به خودت بگو افرین خوشگل موفق تو می تونی ختی اگه شده پوستر انگیزشی بزن به دیوار اتاقت. موسسه تام لند و ماز خوبه. اپلیکیشن پادرس هم خوبه. ازمون های قلمچی خوبه. کتاب های خیلی سبز و گاج خیلی خوبه. اگه به مشاوره نیاز داشتی بهم پیام بده. امیدوارم موفق بشی عزیزم 💌

استارتر فقط با کنکور میشه به جایی رسید 

بعضیا میگن بدون کنکور هم میشه به جایی رسید و کنکور بدرد نمیخوره.. الکی میگن 

اتفاقا همه چی کنکوره 

البته اگه سرمایه داری که جای خود 

بخون بعدا حسرت یه زندگی خوب رو نکشی 

بشین با خودت حرف بن چی میخوای از خودت؟ از زندگیت چی میخوای 

سخت تلاش کن عمرت هدر نره. بعد تو نباشی و یه عالمه حسرت که زندگیو خراب میکنن. تو نباشی و نرسیدن بجایی 

بشین بخون 

گوشیتو حذف کن 

انقدر بخون انقدر بخون که بهترین بشی 

الان شروعش نکنی دیر میشه 

از ما گفتن 

بعدا حسرت نشه!!

منم پارسال مثل تو بودم...خیلی گندکاری کردم الان رشته و دانشگاهیم‌که ازش متنفرم افسردگی گرفتم خر نشو ...

درسته🥲

مرسی ازت 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چرا نمیتونی ترمیم کنی فرصت ترمیم رو که دادنبنظرم بهونه نیار اگر میخوای بخونی واقعا بخون اگرم نه که ه ...

من نتونستم دیپلم بگیرم🙃💔وای حتی میگم نتونستم ی دیپلمم بگیرم حالم بد میشه

بچه ها اگر صفره صفر نباشیم ولی خیلیم سطحمون قوی نباشهتو این چهارماه بکوب بخونیم‌میشه رشته تاپ اورد؟پ ...

بنظر من میشه

چون ۶۰ درصد معدل این یعنی خییییلی 

به این فکر سال دگه ب جای خوندن زیست و فیزیک و.. اینا

کتاب های دانشگاه و رشته مورد علاقه تو میخونی

ب این فکر کن از این چرخه کنکور خارج میشی و راحت و بدون عذاب وجدان از نخوندن میری گردش وو هیچی لذت بخش تر از هبور موفقیت امیز از کنکور و خوشحالی خودت و خانواده ات نیست

نمیدونم هی میگم امروز دیگه میخونم فردا صبح زود بیدار میشم میخونمولی بازم یجور خودمو سرگرم میکنم بهون ...

وقتی میگی امروز میخونم ذهنت این دیدگاه و داره ک تو کل روزو وقت داری پس هی میگی بعدا. بگو فقط ی ساعت میخونم بعد ازادم هرکاری میخوام بکنم. اونوقت میبینی هم سرعتت بالا میره هم تمرکزت بالاس و هم کاری ک توی 3 ساعت باید انجام میدادی توی 1 ساعت با بهترین بهروری انجام دادی.

ایشالا شمام بهترین‌جا بهترین رشته قبول میشی عزیزدلم❤️

❤❤🙏🏻

ببین عزیزم. من رتبه کنکورم ۱۴۵ شد. الانم دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته تجربی پزشکی دارم می خونم. فقط ...

عزیزم شما از کی شروع کردی به خوندن 

منظورم از چندم؟ و اینکه امسال قبول شدین؟ 

نمیخوام بحث خوشحالی خودت یا خانوادتو بیارم وسط چون نهایت بعد نتیجه ی روز ی ته دل خوشحال باشی.اما میخ ...

وای تک تک حرفاتون رو باید با طلا نوشت خیلی درسته👌🏻👌🏻❤ 

قدیما خودمم همینجوری فکر میکردم خیلی برام مهم بود که شاغل باشم در اینده 

الان متاسفانه یه مشکلی که دارم از یه بنده خدایی خوشم اومده فکر روز و شبم شده اون...همش جلو اینه ام فکر اینکه چیکار کنم به نظرش خوب بیام و در حال خیال بافی 

با اینکه اون شاید یه ثانیه هم به من فکر نکنه🥲