گفتم منم خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه رو با من بد کرده درحالیکه من خیلی ساده و خوبم به همه احترام میزارم،بچهاش مخصوصا دوتا دخترش که دبستانی و راهنمای اند نمیزارن تو هیچ جشن یا مراسمی بچهام همراه کسی بازی کنن،به همه ی بچهای فامیل گفتن با اینا بازی نکنید و بزنیدشون و فحششون بدید بخاطر همین ما تو خونه زندانی هستیم بچهای من یکی ۴و یکی ۵ سالشونه،از قرآن میخام تاوان دل شکسته ی منو بچهامو بدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
جدی فقط برا غیبت؟ ... من حتی نمیدونم وجود داره یا نه ینی ی چی بین کفر و ایمانم جدی نمیتونم قبولش کنم ک فک کنم وجود داره....
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من الا از فشار عصبی مغزم کار نمیکنهدلم داره بیرون میاد ببخشید اگه ناراحتت کردمراست میگی حق داری عزیز ...
نه عزیزم من به بیرحمی و بدجنسی و بدی عادت دارم،شما که خیلی خوبی.ناراحت نشدم گلم منم گفتم شما که گناهی نکردی یه گناهانی هست مثل گناه جاریم که منو بچهام بدبخت کرده افسرده شدیم ای خدا