2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر یه بار با شوهرم توی ترافیک بودیم یه دفعه دیدم بوق، چراغ به ماشین پشت سری مون زد بعدشم  زدن بغل ماچ و بوس صحبت با راننده اون ماشین ..بعد که اومد پرسیدم کی بود جریان چی بود..گفت اون موقع که میرفتم مدرسه (دوران راهنمایی)این بهترین شاگرد بود درس خون با ادب منم بدترین شاگرد... پرسیدم کجا کار میکنه گفت اسنپ(شوهرمن مهندس شرکت نفت) گفتم ازدواج کرده گفت پرسیدم گفت نه(من بچه هم داشتم)آخر سرم با یه پراید مدل پایین گاز داد رفت شوهر منم با سانتافه...

انقدر دلم سوخت

به نظرم علاوه بر درس خوندن مهارت پول در آوردن و شانس و تقدیر هم مهمه

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

شد ۲۳۰۰ یا ۵۰۰؟چی قبول شد؟😍

۲۳۰۰

پزشکی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

استارتر یه بار با شوهرم توی ترافیک بودیم یه دفعه دیدم بوق، چراغ به ماشین پشت سری مون زد بعدشم زدن ب ...

چقدر جالب بوددد🥹😍

بابامم دقیقا میگه یه همکلاسی داشتم شوتتت الان میگه ۱۰۰ تا بادیگارد داره مهندس شیمیه فک کنم

چقدر جالب بوددد🥹😍بابامم دقیقا میگه یه همکلاسی داشتم شوتتت الان میگه ۱۰۰ تا بادیگارد داره مهندس شیم ...

آره جالبه ولی دلم براش سوخت قیافش انقدر مظلوم بودقشنگ معلوم بود از این بچه مثبت هاست

همکلاسی پسرم که چندتا تجدید داشت با بردن گوشی سر جلسه وخریدن سوالات دندانپزشکی آورد

چه جوری گوشی رو نفهمیدن؟

بعدش نفهمیدن سوالا رو خریده؟ دستگیرش نکردن؟

آخه میگفتن یه عده لو رفتن بازداشت شدن 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
استارتر یه بار با شوهرم توی ترافیک بودیم یه دفعه دیدم بوق، چراغ به ماشین پشت سری مون زد بعدشم زدن ب ...

بدترین شاگرد کلاس که مهندس نفت نمیشه. قطعا درسش خوب بوده.

مگر اینکه سهمیه داشته.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بدترین شاگرد کلاس که مهندس نفت نمیشه. قطعا درسش خوب بوده.مگر اینکه سهمیه داشته.

نه اصلا درسش خوب نبوده حتی یه دوره ترک تحصیل کرده ولی بعدش خوند مهندس it شد و استخدام شد نه سهمیه هم نداشت ولی در کنار درسش ورزش حرفه ای کار کرد مربی بدنسازیه مقام هم چند تا داره

چه جوری گوشی رو نفهمیدن؟بعدش نفهمیدن سوالا رو خریده؟ دستگیرش نکردن؟آخه میگفتن یه عده لو رفتن بازداشت ...

سال ۹۸ اشتباه نکنم  ،به دوستاش یعنی پسرم و اینا گفته بوده سوالا رو خریدم و دنبال گوشی خیلی کوچیک هستم بیارم سر جلسه