2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوت؟!💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

نه منظورم اینه یهو متحول شدن درس خوندن

این مورد قبوله و میشه که

به شرطی که درس ها رو فهمیده باشن از پایه های پایین تر 

بعضی درس ها توالی دارن باید از مبانی بفهمی مثلا ریاضی رو نمیتونی یهو تصمیم بگیری بخونی پیش نیاز هر درس رو باید بلد باشی

ولی درسی مثل دینی یا عربی پیش نیاز نداره اگه درس ۱ رو نفهمی می تونی ۵ رو بفهمی

برای همین به نظرم کسی موفق به این کار میشه که شوت بودنش برای نخوندن باشه نه نفهمیدن 

اره وکالت قبول شد 

درس خون هم خانه دار شد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
پس ازدواج از نظر شما مانع موفقیت میشه؟

من به خاطر بچه هام کارم رو گذاشتم کنار 

البته وقتی کرونا اومد 

چون سلامتی بچه هام برام اولویت داشت

نه ازدواج مانع نیست

من زود بچه دارشدم

بعدم کرونا زندگی من رو نابود کرد

من پایین منطقه درس خوندم

تنها کسی که از کلاسمون دانشگاه دولتی قبول شر من بودم همیشه هم نفر دوم کلاس بودم

نفر اول پشت کنکور مونده

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم