2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمال گرایی 

و اینکه خودتو بهتر از بقیه بدونی یا بخوای از بقیه بهتر باشی

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

پول در اوردن یه راهه باید راهشو یادبگیری یاد که بگیری خیلی راحت میشه 

فکر پولدارا با ادمای معمولی فرق داره 

مثلا یکی از فکراشون اینه که من با کوچکترین و ساده ترین راهم پول در میارم و مثلا اون کارگر سر ساختمون که داره جون میکنه قطعا پول پارو میکنه

شانس و فکر، وگرنه با زور بازو اگ کسی پولدار میشد ک همه قاطرا پولدار بودن

فکر رو خوب اومدی 

به نظرت من با این تفکری که دارم پتانسیل پولدار شدن دارم ؟

اخه دوستام بهم میگن تو چون خیلی گرم و خوش برخوردی و ادایی نیستی بهت نمیخوره پولدار بشی ،

میگن همه پولدارا ادایی و سردن ،

درسته ایلان ماسکو خیلیای دیگه ظاهر سرد دارن ولی خب پولدار گرمم داریم ،

من شاگرد اول دانشگاه دولتی  بودم ، لیسانسمو تازه گرفتم ، استعداد درخشان ارشد قبول شدم ولی نرفتم ، در حین لیسانس برا دیگران کار پاره وقت انجام میدادم ، بعد دیدم با کار کردن برا دیگران نمیتونم پولدار شم ، البته الانم واسه دیگران کار میکنم ولی کم و نیمه وقت و بقیه تایممو رو کسب و کار خودم گذاشتم ۲۳ سالمه و به بازار و کاسبی و تولید بیشتر از درس خوندن و کارمند بودن اعتقاد دارم ، ینی اینو بعد از دانشگاه فهمیدم که نمیخوام یکی مثه استادای دانشگامون بشم و ترجیه میدم مثه فلان کاسب زیر دیپلمه فامیل که رستورانای زنجیره ای داره بشم ،

الان درامد چندانی ندارم چون شروع کارمه ولی به نظرت پتانسیلشو دارم که تا سی سالگی یا چهل سالگیم ثروتمند بشم ؟ 

فکر رو خوب اومدی به نظرت من با این تفکری که دارم پتانسیل پولدار شدن دارم ؟اخه دوستام بهم میگن تو چون ...

من چند نفر رو میشناسم که دیپلمم ندارن ولی از بیست سالگی شروع کردن و الان پولدارن تو سن سی سالگی، خلاصه ک کار کن، پولاتو بده ب طلا و...، نزار تو بانک، سنت خیای کمه میتونی موفق شی تا سی سالگی حتی

من چند نفر رو میشناسم که دیپلمم ندارن ولی از بیست سالگی شروع کردن و الان پولدارن تو سن سی سالگی، خلا ...

ممنونمم😍🌹

اره کلا هر چی در میارم یا طلا میخرم یا دوباره مواد اولیه میخرم واسه کارم 

از ه نظر که اون گزینه های بالا جزوشونه

خب من چه جوری میتونم ذات گرمم  و شوخم رو تغییر بدم و سرد و خشکی و جدی بشم ؟

اخه من این مدلی خیلی شادترم ،فکر اینکه یه روز نخندم ، یا خانوادمو نخندونم خیلی عذابم میده ،

اما میخوام هر طور شده بایییدددد پولدار بشم ،

اره واقعا ـ

من اوایل جوونتر بودم تو هیجده سالگیم فکر میکردم اگه سخت درس بخونم میتونم پولدار بشم ولی تو دوران لیسانس فهمیدم اینجوری نیست وگرنه استادامون باید الان پولدار باشن نه که با دنا پلاس و دویست هفت برن بیان 

خب من چه جوری میتونم ذات گرمم و شوخم رو تغییر بدم و سرد و خشکی و جدی بشم ؟اخه من این مدلی خیلی شادت ...

نه عزبزم موفق بودن به نخندیدن نیست.....هم کلام نشدن با ادمای بی ارزش ووقت تو هدر ندادن و خیلی چیزا چندتا کتاب از ادمای موفق بخون خودت راه تو پیدا میکنی