2777
2789

پشت کنکور تجربی ام

امسال آخرین فرصتمه

هدفم دبیری فرهنگیان 

من تا الان تست درست نزدم فقط در حد همون کلاس ها سوالات جزوه 

اصلا نمی‌دونم چطوری باید تست رو گونجوند تو برنامه 

تست نمیزنم تا میام مرور تست همش استرس میگیرم اخه خیلی از بودجه عقبم حس می‌کنم تا روز کنکور نمیرسونم فقط میخام بخونم

بنظرتون با توجه بع این حجم دروس منه بیچاره چطور هم روزی حداقل ۵۰تست بزنم 😔هم مرور کنم هم پیشروی 😔 من هزینه مشاوره ندارم شاید بخاطر همینا گند بخوره نو ایندم ولی شما میشه هرچی میدونید بگید کمکم کنید ثواب پاره 🙃

از اون طرفم دو پایه تمام دروس رو باید ترمیم کنم

خیلی استرسی شدم

ریاضی فیزیک خیلی خیلی غقبم تازه ریاضی تابع و پیشنیاز های ریاضی تمام شیمی حتی هنوز دهمم کامل نبستم دوازدهمم فصل یک اش هم جتی تمام نشده 

حرکت هم تمام ولی با قضاتی دیدم حس می‌کنم هیچی بلد یاد نگرفتم درست 

بنظرتون از این به بعد باقی مباحث با استاد دیگه برم اشتباهه!؟😭😭خیلی سرد گمم

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

حالا که اینجوری شده نمی‌دونم کار درست چیه ولی به نظرم تشریحی بخونی برای نهایی بهتره 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم. منم اتفاقا تو کنکور خیلی خوندم رتبم شد ۱۴۵ تجربی و پزشکی شهید بهشتی تهران قبول شدم الانم دارم میخونم که انشالله دکترم بشم فقط بگم تلاش کن و درس بخون 

اموزشگاه ماز و تام لند هم خیلی خوبه 

کتاب های کمک درسی هم بگیر کتاب های خیلی سیز و قلمچی خوبن

تست زیاد بزن 

کلاس برو و اموزش ببین 

اپلیکیشن پادرس هم خوبه 

به خودت انگیزه بده 

اخی عزیزم. منم اتفاقا تو کنکور خیلی خوندم رتبم شد ۱۴۵ تجربی و پزشکی شهید بهشتی تهران قبول شدم الانم ...

عزیزم من از امروز شروع کردم برای کنکور تجربی امسال به نظرت تو این بازه از اواسط دی با پایه صفر میتونم امید قبولی پزشکی داشتع باشم اگه زیاد بخونم?

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اخی عزیزم. منم اتفاقا تو کنکور خیلی خوندم رتبم شد ۱۴۵ تجربی و پزشکی شهید بهشتی تهران قبول شدم الانم ...

عزیزم اینا جوره میگم بع تست زدن نمیرسم 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

هر جور شده هزینه کن و مشاور بگیر 

این چند ماه مونده به کنکور خیلی مهمه ممکنه با یه عادت بد یه کار اشتباه کنکورتو ببازی 

نمیخوام استرس بدم 

میخوام بگم نصیحتای نینی سایت چاره ساز نیست واست

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
عزیزم من از امروز شروع کردم برای کنکور تجربی امسال به نظرت تو این بازه از اواسط دی با پایه صفر میتون ...

اره عزیزم اگه بخوای میتونی. از الان هم شروع کن وقت هنوز داری پشت سر هم بی وقفه هدفمند و منظم بخون. البته توجه کن وقتو هدر نده چون به هر حال زیاد وقت نداری 

عزیزم من تا اخر بهمن درسارو تموم میکنم ( پشت کنکوری هستم) اسفند و فروردین هم میخوام جمع بندی کنم برای کنکور اردیبهشت     به نظرت امیدی هست به رتبه زیر ۳۰۰؟ منطقه سه هستم