2777
2789
عنوان

چرا بعضیا همه چیزو تو ازدواج میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 50 پست

من ازدواجو دوس داشتم مخصوصا باکسی که دوسش داشته باشم عشقم باشه اما از وقتی ازدواج کردم پدرم دراومده اونقدر که اذیت شدم .. ازهمه بدترم خیانتش بود کلا من فقط دوس دارم مستقل زندگی کنم کاش میشد 

و مانع پیشرفت

البته این طرز تفکر هم به نظر من اشتباهه چون یک پارتنر خوب علاوه بر اینکه مانع پیشرفت نمیشه بلکه می تونه از عوامل پیشرفت هم باشه.

و قطعا بسیاری از آدمها دوست ندارن تا آخر عمرشون تنها بمونن. چون در نهایت تمام دوستان و خانواده میرن دنبال زندگی خودشون و این تویی که باید به تنهایی مسئولیت همه چیز زندگی رو خودت به عهده بگیری.

گفتنش خیلی راحته ولی آدم از یه سنی بزرگتر بشه میفهمه نه تنهایی اونقدر ها هم قشنگ نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و مانع پیشرفت

ازدواجی که توش عشق واقعی مانع پیشرفت نمیشه که هیچ باعث پیشرفت هم میشه 

ولی خب این عشق سخت به دست میاد و برخی هم متاسفانه تو زندگی شون این عشق به وجود نمیاد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ازدواجی که توش عشق واقعی مانع پیشرفت نمیشه که هیچ باعث پیشرفت هم میشه ولی خب این عشق سخت به دست میاد ...

من تو اطرافم عشقی ندیدم

خودمم تجربه نکردم عشق دو طرفه

پس درکی از عشق ندارم

تو این تایم بیدارم هنوز نیومده خونه شامم نخوردیم همیشه همینه حسرت یه خواب راحت مونده به دلم این اخه زندگیه خیلی چیزای دیگه ام هست که حس نوشتن ندارم متاهلی فقط از دور قشنگه برای من که واقعا زجراور بود هرمردی یه سری اخلاقای گند تومخی داره که مجبوری تحمل کنی اه

اصلا اجازه دخالت بهشون نده بعدا هرچی بشه فکر می کنی آب ها گردن می گیرند؟ ببین خودت چی به صلاح زندگیت ...

چی بگم مثلا؟ 

میان میگن تو مگه خاستگار نداری ؟ چرا ازدواج نکردی 

موافقم باهات اما فامیل احمقو چکار کنیم

عذر می خوام اشتباه تایپی شد 

اون ها منظورم بود 

، خواستم بگم یک عده دخالت می کنند بعد اگر زندگی آدم با دخالت شون طوری بشه گردن نمی گیرند بعد خیلی صاف تو چشم آدم نگاه می کنند میگند خودت خواستی به ما چه 

دید کوتاهی دارن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

چی بگم مثلا؟ میان میگن تو مگه خاستگار نداری ؟ چرا ازدواج نکردی

هر آدمی فرق داره که چی جواب شون بدیم 

یکی با کم محلی کردن، یکی با بحث رو عوض کردن، یکی با رفتارهای جرات مندانه، یکی با یه چالش کشیدنش و... 

هر آدمی فرق داره که چی جواب شون بدیم یکی با کم محلی کردن، یکی با بحث رو عوض کردن، یکی با رفتارهای جر ...

سلام خوبید یک شماره شانسی گرفتم اومدم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

ما در نهایت تنهاییم

درسته ولی توی این دنیا آدمها محکوم به تنهایی نیستن.

وقتی میشه یک رابطه‌ی درست داشت که اینقدر فشار زندگی و مسئولیت هاش رو تنها به دوش نکشید چرا آدم باید تنهایی رو انتخاب کنه؟؟ چون ما درنهایت تنهاییم؟؟ پس اگر اینطوره با خانواده قطع ارتباط کنیم و با کسی دوست نشیم چون در نهایت تنهاییم. 

متوجه منظورم میشی؟؟ یه سری چیزا گفتنش فقط راحته.

تو مواقع بیماری، خوشحالی، ناراحتی دوست داری یکی کنارت باشه مخصوصا اگر پارتنر خوبی باشه و کنارش حالت خوب باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.