2777
2789
من امسال کنکور دارم تو چجوری 18 سالگی رفتی فرهنگیان میشه توضیح بدین من امسال کنکور دارم و بین رشته ح ...

چه جوریشم که کنکور دادم 

انتخاب رشته کردم 

دعوت به مصاحبه شدم

ثبت نام کردم

۲تا مصاحبه عمومی و تخصصی داره که جدا از همن

عمومی سوالای احکامو دینی پرسید

تخصصی بحث گروهی و آزمون روانشناختی و اینجور چیزا داشت

ما بینشم معاینه پزشکی رفتم کلا ۳روز 

واسه مصاحبه ها هم از قبلش باید خودتو آماده کنی تو کانالای تلگرام خیلی از بچه ها تجربشونو میذاشتن و کمک کننده بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کد5و اینا رو من بلد نیستم یعنی چی خیلی اطلاعات ندارم یعنی شما پارسال دوازدهم بودی؟

اره پارسال دوازدهم بودم

خب وقتی نتیجه قبولی میاد

یه سری ها قبول شدن که از مهر میرن دانشگاه

یه سری ها از نظر علمی قبولن از هرر لحاظ قبوولن ولییی مصاحبه عمومیشون که سوالاتش درباره احکامو اینا هست مشکل دارن و درواقع مصاحبه عمومی رو رد شدن به همین دلیل کد ۵ میخورن تا این اشخاصی که از نظرعلمی اوکی هستن ولی مصاحبه عمومی رو مشکل داشتن یه فرصت برای دفاع کردن از خودشون داشته باشن

خلاصه میرن اعتراض میزنن با دنگو فنگو اینا دوباره مصاحبه میشن از خودشون دفاع میکنن اینبار اگه قبول شدن که شدن نشدن میتونن دوباره اعتراض کنن و...

که من قبول شدم