2777
2789
عنوان

سرتون منت گذاشتن❓سر چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست
بابام همیشه میگه شما منو واسه پولم میخواید😐حالا منی که هیچیییی از بابام پول نمیگیرم نه کافه میرم نه ...

منم همه دوستامو از دست دادم چون بیرون نمیرم یادمه یبار اخر سال تحصیلی میخاستیم با همکلاسی ها بریم خونه باغ شام گفتم ۱۰۰ تومن بده یجوری کتکم زد که دیگه قیافم طوری نبود بتونم برم پیش دوستام🙂

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه دوستامو از دست دادم چون بیرون نمیرم یادمه یبار اخر سال تحصیلی میخاستیم با همکلاسی ها بریم خو ...

عزیزم🤦🏻‍♀️💔

بابای من پولو میده ولی دهنتو سرویس میکنه 

مثلا دعواش میشه باهام بعد میگه انقدر بهت پول نمیدم که له له بزنی 😐

منم پدر سرم منت میذاره مدرسه غیر انتفاعی میرفتم برای کل سال ۳ میلیون گرفتن اونم قسطی ۲ ماه یه بار ۵۰ ...

من ۱۲ سالم دولتی رفتم اما سر قلمچی که تازه امسال ثبت نامم کرده قسطی ۶۰۰ میده هر روز میگه پولمو میریختم تو چاه بهتر بود تا حروم تو کنم

یا خدا پدرت چرا اینجوری میکنه

نمیدونم فقطم با من اینجوریه ها وگرنه برا بقیه موتور میخره لپ تاپ میخره 😅 بچه که بودم عیدیمو که کلی وقت نگه داشته بودم زیاد شه دادم روز پدر براش کادو خریدم پرت کرد تو دیوار زد زیر گوشم که چرا پولتو حروم کردی 

عزیزم🤦🏻‍♀️💔بابای من پولو میده ولی دهنتو سرویس میکنه مثلا دعواش میشه باهام بعد میگه انقدر بهت پول ...

کاش میتونستیم مستقل شیم 😔

مامان منم میگه انقد زشت و بی خاصیتی که خاستگارم پیدا نمیشه ردت کنیم بری🙂

عزیز دلم 

خیلی ناراحت شدم 💔

مامانا معمولا وقتی عصبانی هستن خیلی حرفا میزنن 

نباید به دل بگیری

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم 💔مامانا معمولا وقتی عصبانی هستن خیلی حرفا میزنن نباید به دل بگیری

پس گمونم مامان من همیشه عصبانیه ولی من یادم نمیاد هیچوقت باعث عصبانیتش من بوده باشم