2777
2789
عنوان

سرتون منت گذاشتن❓سر چی بوده

145 بازدید | 28 پست

خودم که خیلی بخاطر همین سعی میکنم به کسی مدیون نشم 

ولی اونی که بیشتر از همه ناراحتم میکنه پدر و مادرمن که سر هر چیز کوچیکی که وظیفشونه منت سرم میزارن من ماهی ۵۰ هزار تومان خرج ندارم همش به خودم میگم اگه مث بچهای مردم ایفن و ماشین و اینا میخاستم چیکار میخاستن بکنن 

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

بله پدرم

اینکه زنده ام سرم منت میزاره و همیشه میگه کاش زنده نمیموندی

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پدر سرم منت میذاره مدرسه غیر انتفاعی میرفتم برای کل سال ۳ میلیون گرفتن اونم قسطی ۲ ماه یه بار ۵۰۰ هزار که مامانم با حقوقش خودش میداد اما پدرم سرم منت میذاشت اینقد زیاد بهم میگفت افسرده شده بودم

بله پدرماینکه زنده ام سرم منت میزاره و همیشه میگه کاش زنده نمیموندی

کاش یادم نمیومد روزی رو که داداشم به بابام گفت اگه نمیتونستی خرجشونو بدی چرا اوردی اونم گف چیکار کنم میخوای سرشونو ببرم😅 منم تو اتاق گوشای داداش کوچیکمو گرفته بودم و هق میزدم

پشت کنکوریم نه کلاس نه ازمون پول هیچی ندادن کتابم پی دی اف نگاه میکنم انقد که چشام ضعیف شده😔

عب نداره دختر🥲

خیلیا وضعشون بدتر از این بوده ولی بلخره موفق شدن

از ته قلبم اطمینان دارم که امسال کنکورو خوب میدی🩵🫵

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
پدر و مادرم تا دلت بخواد منت میذارن بخصوص منت غذایی که میخورم

به منم هر روز میگن چاق شدی  یبار بابام گفت گوسفند میاوردم بجای تو کاه میدادم پروار میشد دو تومن داشت برام بعد اون حرفش تا دو روز غذا نمیخوردم