2777
2789

بچه‌ها

ما یه فامیلی داریم بعد اینا وضعشون خیلی خوب نیست. میشه پسر عمه مامانم

یعنی وضعشون انقدر خوب نیست که مثلا پسر خودش بعضی موقعا پول توجیبیشو میده پول غذا و پیاده میره خونه از مدرسه

بعد من سری پیش اومدم ایران، برام هدیه دستبند طلا گرفتن

حالا من میخوام بیام ایران میخوام جبران کنم ولی خیلی هم نمیخوام چیز گرونی بگیرم چون مامانم هم چیزی گرفته براشون.

مثلا در حد ۳۰۰-۵۰۰ دلار میخوام گوشی بگیرم. به پول خودمون بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون اینا

یه گزینه هست مثلا گوشی‌های سری S که باز شده ولی در حد نوعه بگیرم مثلا مدل S21. جعبه‌ش باز شده ولی در حد نوعه ولی میگم شاید ناراحت بشه

یه گزینه هم هست گوشی نو ارزونتر بگیرم

پیشنهادی دارین؟

حالا حتما هم نمیخواد سامسونگ باشه هر چیزی. یا کلا اصلا هر چیزی که پسر پیش دانشگاهی خوشحال بشه

مرسی ❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نو بگیر عزیزم

اونا واسه هدیه شما حتما کل سرمایشونو گذاشتن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
نو بگیر یهو اومدیمو اون گوشی بازشده خراب بود کلا هدیه ات زیر سوال میره

گوشی رو میتونم تا ۳ ماه پس بدم اگه مشکلی داشته باشه

استفاده شده نیست

در حد نوعه

مثلا اگه کسی گوشی رو قبلا گرفته زیر ۳۰ روز پس داده، اینا ضدعفونی اینا میکنن در حد نو میذارن توو جعبه

من اگه برا خودم بخوام اونو ترجیح میدم ولی اینجا همه گفتن مدل پایینتر ولی نو بگیر

گوشی رو میتونم تا ۳ ماه پس بدم اگه مشکلی داشته باشهاستفاده شده نیستدر حد نوعهمثلا اگه کسی گوشی رو قب ...

ببین من واسه خودمم در حد نو گرفتم ولی واسه کس دیگه نمیتونم اینکارو کنم شاید خوشش نیاد ،بعدم با این پول ۱۳ساده میدن نو 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂