2777
2789
عنوان

چی باعث شد اون هدفی ک تو کنکور داشتی بهش نرسی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 146 پست
اینکه ارهولی مثلا خیلیا اصلا علاقه ای ندارن صرفا میخوان پز بدن یا پدر مادر خوشحال شنوگرنه عشق باشه ح ...

اره واقعا اینو کاملا موافقم 

خیلیا برای پز دادن میرن پزشکی و یدفعه زیر حجم درسا و سختی هاش کم میارن 😂

🗿ربط دارهاخه ریاضی ظرفیتش کمتره قبولیش راحت تره🫠

نه نگو اینجوری برا ۲۰۰ شدن سختی باید کشید

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ سال تا عمومی۱۰ سال تا تخصص ۱۰ سالم فوق تخثص

۷ سال پزشک عمومی

۲ سال طرح پزشک عمومی

۴ الی ۵ سال دوره تخصص 

۲ سال طرح تخصص

این واسه کسایی که روزانه بدون تعهد هستن

اگ تعهدی باشن ۱۰ سال دیگ اضافه میشه ک ب دولت خدمت کنی تو مناطق محروم و روستاها

پزشکی ازاد هم که شهریش خیلی زیاد شده ترمی بالای ۹۰ تومن

این سال هاهم با احتساب اینکه هیچ درسیو نیفتی و ترمی عقب نیفتی

نه نگو اینجوری برا ۲۰۰ شدن سختی باید کشید

اینکه اره ولی خب رقابت تو تجربی بیشتره واقعا

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اونکه ارهولی تلاشی که برای ۲۰۰۰ تجربی میکنی با ۲۰۰ ریاضی یا حتی ۲۰ ریاضی برابره

چی بگم والا

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

همین  کنکور پارسال که گذاشتن پشت کنکوریا ترمیم کنن و دوازدهمیا ضرر کردن 

کنکور مرحله اولو گداشتن دی درصورتی که دوازدهمیا هنوز درسای سال ۱۲ تموم نشده بود! ولی پشن کنکوریا تازه تابستون کنکور داده بودن بعدم  دوباره تا دی نشستن مرور کردن و کنکورو بردن

بچه ی من از این ضرر کرد و به هدفش نرسید

خب تیزهوشان چه تاثیری داره؟ بجز استرس اضافی

تیزهوشان دیگه چرتوپرت اضافی کارنمیکن میان سوالای کنکورو حل میکنن فرمول تستی یادشون میدن سوالای فیزیکو حتی بتونن زیر یه دقیقه حل کنن

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تیزهوشان دیگه چرتوپرت اضافی کارنمیکن میان سوالای کنکورو حل میکنن فرمول تستی یادشون میدن سوالای فیزیک ...

تیزهوشان سال دوازدهم و یازدهم اصلا کسی مدریه نمیره😂

وقتمونو با مدرسه رفتن تلف نمیکنیم

تیزهوشان دیگه چرتوپرت اضافی کارنمیکن میان سوالای کنکورو حل میکنن فرمول تستی یادشون میدن سوالای فیزیک ...

قطعا شرایتش بهتر از دولتی ولی هرکس بخونه تو مدرسه روستا هم موفق میشه

خب تیزهوشان چه تاثیری داره؟ بجز استرس اضافی

خودم مدرسم نمونه دولتیه سختی داره ها ولی خب باز حسرت اینکه قبول میشدم تو مدرسه های اطراف ولی نرفتم میسوزونتم

تیز ریاضی و انسانیو اوردم

تجربی و نه برای منطقه خودمو البته پزشکی زیادی هم نداشته مدرسه ما تو منطقه اول شد حتی از تیزهوشانم زد بالا

ولی خب باز تو طی بیست دقیقه راه مسیر و... اونور ترش تیزهوشانشو قبول میشدم ترازم میخورد منتها نمیدونستم این مدرسه هست🫠معلمامون چندتاشون مشترکن