2777
2789
عنوان

چی باعث شد اون هدفی ک تو کنکور داشتی بهش نرسی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امسال دانشگاهمجو فقط درسهمثلا من میبینم دخترا ۱۵ ۱۶ ساله فقط تو رل اینانولی تو تیزهوشان فقط درسحس رق ...

چی قبول شدی؟ رتبت چندشد؟ 

اره موافقم

مدرسه ما نمونه دولتیه خداروشکر از این لحاظ اوکی ایم هممون رل و اینا نداشتیم خداروشکررر. و هدفمون درسه. ولی منظورم اینه که یعنی دبیر و اینا فرمول تستی و... تاثیر نداره یعنی؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
ما که پسرامون خیلیی شادن🤣همه کلاسا رو میان شناخته نشناخته همه جا میرنحالا ما دخترا هنوز اعتماد نداد ...

طرف فردا امتحان سخت داره هیچی هم نخونده شب از اسنپ سوشی سفارش میده ادا در بیاره😂بعد میگه ورساچ ادوس❤️

تیزهوشانی؟👍

نمونه دولتیم. تجربی

تیز ریاضی و انسانی و اوردم نرفتم. البته تیز اطرافو میاوردم ولی خب چون نمونه نزدیکتره و اولویت اولم بود همینو دارم میرم. 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اگه میدونستی تو خوابگاه پسران چه میگذرد

چه میگذرد🤣

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خب دیگه زیاد گیر مدرسه نباش بچسب به درست

صددرصد

چیزی که باعث شد من نرسم و همچنان هم بلاتکلیف موندم

کمال گرایی

گوشی 

عشق اشتباه 

خواب

تنبلی

ناامیدی

شرایط کنکور و خانواده ایرانیم ناگفته نماند

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد