2777
2789
عنوان

چی باعث شد اون هدفی ک تو کنکور داشتی بهش نرسی🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 146 پست
این جو جامعه اس چند سال دیگه همه پزشک میشن و بازار کارش خراب میشه اگه خیلی حرفه ای نباشی درآمود خوبی ...

من خودم پزشکی میخونم 

این حرف اشباع شدن همیشه واسه همه رشته هاست😅

ولی در واقعیت اینطور نیست

آخر صبر ،سبزه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مهاجرتم چیزی نیست

پس باید مُرد حتما

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

کووون گشادی  پول نداشتن برا کتاب تست پکلاس واینا

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

پ درست چی

این خرجو بکنم واسه دانشگاه خارجی بورسیه بگیرم 

عاقلانه تره

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اصلا نمتونستم درس بخونم بعد چهار سال فهمیدم دعا داشتم و باطلش کردن برام ولی دیگه نا نداشتم برای بار ...

تو منی یا من توام

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

کووون گشادی پول نداشتن برا کتاب تست پکلاس واینا

هعی🥲

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

این جو جامعه اس چند سال دیگه همه پزشک میشن و بازار کارش خراب میشه اگه خیلی حرفه ای نباشی درآمود خوبی ...

والا من از وقتی که بچه بودم میگفتن پزشکی اشباع شده😐😂

هر شغلی که میخوایم انتخاب کنیم میگن اشباع شده 😐😐

مریضی پدرم 

ادم استرسی بودم

۱۰ ساعت درس خوندن و نشستن یکجا برام سخت بود

و از همه مهم تره ادم اجتماعی بودم سخت بود که با کسی در ارتباط نباشم 

ولی خب با این حال یه رشتع ای دانشگاه روزانه میخونم ولی خب رشته های خوب و تضمین شغلی از دست دادم