اخه میگن برمیگرده ربطی هم به کتر زیاد نداره به شانسه
کی گفته برمیگرده ؟
چیزی که برش میخوره و برمیدارن چجوری قراره برگرده فقط ممکنه نیاز به آمپول باشه ورمش هم یکم بیشتر باشه و دیرتر ورمش بخوابه وگرنه خالم به شدت گوشتی بوده و به هیچ وجه مثه قبل نشده
اخه میگن برمیگرده ربطی هم به کتر زیاد نداره به شانسه
برگشت معنی نداره دچار دفرمگی میشه اسکلت بینی که ثابته اگه اگه اگه شما به پزشک اصرار نکنی که بیش از حد کوچیک بشه اتفاقی نمیفته وقتی پزشک اسکلت بینی رو خیلی کوچیک کنه پوست شما که ضخیم هست(اصطلاح بینی گوشتی) اون پوست روی اسکلت نمیشینه و بینی دچار دفرمگی میشه بهترین کار برای بینی گوشتی مدل طبیعی هست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوستم پیش سامی عمل کرد ۲سال پیش خیلی عالی شد از خالقی ام نمونه خوب زیاد دیدم من بینیم کاملا استخونی بود برام کم ریسک بودن جراح مدنظر بود فقط، با دکتر دیگه ای عمل کردم