2777
2789

البته همین که به یادم بوده ازش ممنونم

ولی واقعا بدل؟!

من اصلا طلا دوست ندارم ولی ای کاش به جاش مثلا برام لباس میخرید یا هرچیز دیگه ای نه اینکه ست بدل بگیره. 

اصلا به روش نیارودم اتفاقا سعی کردم کلی ذوق کنم که دلش نشکنه 

اگه شما جای من بودین واکنشتون چی بود؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

خب بدبخت فکر کرده بدلیجات دوست داری و خوشحال میشی.

چه می‌دونسته تو طلا دوست داری ولی الکی اکسسوری بدل استفاده میکنی🤣😜

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا به روی ایشون نیاوردین؟ سعی کردید نمایشی ذوق کنید و ایشون تصور کنن از هدیه ای که گرفتن خوشحالید،بعد اینجا پست میذارید که چرا اینو خرید و فلان نخرید

این عاقلانه تر نیست که به جای تاپیک زدن,با همسرتون صمیمی باشید و از علاقه مندی هاتون به ایشون بگید ؟ قدرت خوندن ذهن شما رو که ندارن،در ظاهر هم که میگید خودتون رو خوشحال نشون دادید

خب بدبخت فکر کرده بدلیجات دوست داری و خوشحال میشی.چه می‌دونسته تو طلا دوست داری ولی الکی اکسسوری بدل ...

اتفاقا هیچ وقت اکسسوری استفاده نمیکنم

تو حرفامم گفتم که طلا دوست ندارم

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اتفاقا هیچ وقت اکسسوری استفاده نمیکنمتو حرفامم گفتم که طلا دوست ندارم

خب پس ببخش،فکر کردم بدلیجات استفاده کردی که شوهرت فکر کرده دوست داری 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩