2777
2789
۴سال

مردی که بعد ۴سال هنوز مجرد یا زن اولشو میخواد یا چشمش از زن گرفتن ترسیده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من بطور بی رحمانه ای ازاش جداشدم دل خودمم میسوزه براش

کاملن مشخصه توی لحنش که شما رو نبخشیده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کاملن مشخصه توی لحنش که شما رو نبخشیده

اخه سه چهار روز از دعوامون گذشته بود...

من نقشه هامو کشیده بودم....

تو اون چند روز رویایی ترین روزای زندگیمون بود رفته بود کلی واسه خونه خرید کرده بود..

همون روز شب که کنارم خوابیده بود صبح ساعت ۵صبح برای همیشه از کنارش رفتم...فرار کردم بهتره بگم 

اخه سه چهار روز از دعوامون گذشته بود...من نقشه هامو کشیده بودم....تو اون چند روز رویایی ترین روزای ز ...

ببخشید رک میگم ولی خیلی در حقشون نامردی کردین

اخه سه چهار روز از دعوامون گذشته بود...من نقشه هامو کشیده بودم....تو اون چند روز رویایی ترین روزای ز ...

وا این چه کاری بوده کردی؟؟ وقتی میدونستی خانوادت مشکل دارن باید از دست خانوادت فرار میکردی در کنار شوهرت میموندی نکه برعکس کنی ..الانم ببین اگه راه داره به همسرت برگرد و دوباره با هم زندگی کنین ولی بدون هیچ ارتباطی با خانواده دور از همه زندگی کنین 

وا این چه کاری بوده کردی؟؟ وقتی میدونستی خانوادت مشکل دارن باید از دست خانوادت فرار میکردی در کنار ش ...

همسرم همیشه لال بود لاااال

من ازاشون فرار کردم ولی همسرم قبول نمی‌کرد هزار بار گفتم بزارشون کنار بزار با آرامش زندگی کنیم انگار نه انگار میگفتم یه جوابی بهشون بده میگف من به بزرگتر از خودم نمیتونم بی احترامی کنم ....

نامردی و اون در حق من کرده ...

میدونم ادم یک شبع بد نمیشع حتما شما هم اذیت شدین ....ولی وقتی ایشون خواست دوبارع شروع کنه شما هم بهش فرصت میدادین