2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زندگی مشترک دارن لطفا بیاین به مشکل خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
همین الانش هم خانوادش دخالت دارن میخایم بریم مسافرت مامانش تصمیم میگیره صبح بریم عصر بریم فردا بریم ...

اشتباه ازخودته جانم..هنوزاول زندگیته ..اصلا نترس..قوی باش.بایدکاری کنی که شوهرت به حرفات احترام بزاره ..خانواده ش جرات نکنن بگن فلان کارو بکنین یانه..اگه الان جلوش محکم وایستادی که میتونی زندگی کنی وگرنه باختی

برخوردش ی جوریه ک انگار تو بچه ای و اصلا حرف و نظرتو قبول نداره.. ب نظرم چون برخورد محکمی نکردی اینق ...

حتما فردا این کارو میکنم ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دعا میکنم زودتر ازاین شرایط خلاص بشین بریم خونه خودتون اینجا خونه باباش دوطبقه هس از داخل خونه ...

فداتشم مرسی

الهی بگردم انشالله درست میشه شوهرت راضی میشه برید خونه جدا سعی کن از کسی که حرف شنویی داره پیش ببری حرفتو شاید گوش بده یا با زبون آروم قانعش کن قبل حرف زدنم تو صورتش آیت الکرسی بخون 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

اشتباه ازخودته جانم..هنوزاول زندگیته ..اصلا نترس..قوی باش.بایدکاری کنی که شوهرت به حرفات احترام بزار ...

عزیزم یه جا ک هستیم مامانش خیلی سیاست داره خیلی روی همسرم تاثیر داره میترسم اینجا بشینم اختیار این که بخام تنهایی یه لحظه بیرونم برم نداشته باشم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

قلبم شکسته سه سال ساختم الان بیرون اومده میگه ایراد میگیری ادم بسازی نیستی ال هستی بل هستی

چجوری آشنا شدید ؟ 

مشکل از خودته عزیزم زیادی ساختی شوهرت پرو شده 

سفت و سخت بگیر وگرنه بعدها بدبدخت میشی 

بگو تا خونه مستقل نگیری عروسی بی عروسی جهاز بی جهاز 

حداقل اجاره خونه ولی مستقل باشید

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چجوری آشنا شدید ؟ مشکل از خودته عزیزم زیادی ساختی شوهرت پرو شده سفت و سخت بگیر وگرنه بعدها بدبدخت می ...

دقیقا مشکل از خودمه زیادی بساز بودم که لطفم شده وظیفه اونم چشمی برای دیدنش نداره

عزیزم یه جا ک هستیم مامانش خیلی سیاست داره خیلی روی همسرم تاثیر داره میترسم اینجا بشینم اختیار این ک ...

مطمعن باش بخای قبول کنی و اونجازندگی کنی ..مادرش نمیزاره یه روزخوش داشته باشین ..دیدم که میگم ..هرچی دورباشی عزیزی..تمام تلاشتوبکن ..انشالله خداکمکت کنه .

مطمعن باش بخای قبول کنی و اونجازندگی کنی ..مادرش نمیزاره یه روزخوش داشته باشین ..دیدم که میگم ..هرچی ...

ان شاالله ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم