2777
2789

عقد هستم همسرم فکر خونه نیست میگه میخام عروسی کنم خونه بابام میشینم میگم بعد سه سال عقد من حقم هس خونه بخام بهم گفت پاشو برو خونه بابات وحرفایی که خیلی ناراحت شدم ازحجم ناراحتی به گریه افتادم چند روزدیگم میخایم بریم مسافرت اما دوس ندارم حتی قیافش ببینم به نظرتون چیکار کنم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

زندگی بعد ازدواج چه با خانواده خودت 

چه با خانواده همسرت تو ی آپارتمان اشتباه محضه

روتون بهم باز میشه

بی احترامی و دخالت زیاد میشه

سعی کن قانعش کنی خونه جدا بگیره برات

چون مشخصه راضی بشی بری اگه اذیتت کنن براش مهم نیست میگه فعلا بساز و‌بسوز 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چه بی منطق برو خونه پدرت قهر کن تا آدم شه

قلبم شکسته سه سال ساختم الان بیرون اومده میگه ایراد میگیری ادم بسازی نیستی ال هستی بل هستی 

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

تواین سه سال راجبش حرف نزدین؟؟بگو اگ خونه نداری پس جهاز نمیارم.. قبولم نکن عروسی کنید تا وقتی ک خونه جور کنی. قشنگ مشخصه ک اگر قبول کنی هیچ وقت از اونجا بلند نمیشه بی مسؤلیته

زندگی بعد ازدواج چه با خانواده خودت چه با خانواده همسرت تو ی آپارتمان اشتباه محضهروتون بهم باز میشهب ...

میگه خونه جدا نمیگیرم من سه ساله نتونستم راضیش کنم خونه جدا بگیریم از دست خودش با خانواده بی فکرش

قبول نکنی که بدبخت میشی...بگو یاخونه خودمون یا که من نیستم..ازالان خواهشن به شوهرارو ندین ..اصلا هم خودتو ناراحت نکن..زیاد حرف زد بگو بیامهریه مو بده توبرو دنبال زندگی خودت .منم همینطور...ولی کم نیاری قبول کنیااااا..من ۱۵..۱۶ساله ازدواج کردم میدونم چخبره ...

تواین سه سال راجبش حرف نزدین؟؟بگو اگ خونه نداری پس جهاز نمیارم.. قبولم نکن عروسی کنید تا وقتی ک خونه ...

بارها حرف زدم گفتم اینجا راحت نیستم خونه بخر میگه تصمیم با منه شما حق نداری حرف بزنی چرا میخاستم عروسی کنم چند ماه پیش نذاشتی الانم میخام یه زمین بخرم عروسی کنم تا زمانی ک خونم اماده میشه خونه بابام بشینم جوری حرف زد ک من هیچ حقی ندارم گفتم منم باید فکر کنم که گفت پاشو برو خونه بابات هیچی برات نمیگیرم

عازم سفر هم هستیم به نظرتون لغوش کنم؟

قبول نکنی که بدبخت میشی...بگو یاخونه خودمون یا که من نیستم..ازالان خواهشن به شوهرارو ندین ..اصلا هم ...

همین الانش هم خانوادش دخالت دارن میخایم بریم مسافرت مامانش تصمیم میگیره صبح بریم عصر بریم فردا بریم کی بریم 

میگه خونه جدا نمیگیرم من سه ساله نتونستم راضیش کنم خونه جدا بگیریم از دست خودش با خانواده بی فکرش

مدت زمان نامزدیت زیاد بوده این شرط‌رو باید قبل عقد بیان میکردین در حضور خانوادها درج‌تو عقد نامت میشد

که نتونن بعدن ازش در برن

من خودم با خانواده همسرم ۱ سال و‌۳ ماه دارم زندگی‌میکنم دوتا در ورودی جدا داریم دیوار وسط داریم تا نیان جلو درم یا نرم بالا منو نمیبینن ولی باز اذیتم

رو زمین راه میرن پا میکوبن

پمپ و‌خاموش روشن میکنن هروقت میخان

پدر شوهرم‌تو‌راه رو بلندبلند حرف میزنه

افتضاحه من از خدامه برم

منتظرم قرعه ام در بیاد

‏در‌ من خری به گل نشسته.

حالا چن سال اول ب منظور پس انداز خوبه ولی ب شرطی ک ب فکر باشه و خانوادشم اهل دخالت نباشن

متاسفانه مامانش خیلی دخالت میکنه

مدت زمان نامزدیت زیاد بوده این شرط‌رو باید قبل عقد بیان میکردین در حضور خانوادها درج‌تو عقد نامت میش ...

عزیزم دعا میکنم زودتر ازاین شرایط خلاص بشین بریم خونه خودتون اینجا خونه باباش دوطبقه هس از داخل خونه پله میخوره میره بالا بدون اشپزخونه بدون هیچی

بارها حرف زدم گفتم اینجا راحت نیستم خونه بخر میگه تصمیم با منه شما حق نداری حرف بزنی چرا میخاستم عرو ...

برخوردش ی جوریه ک انگار تو بچه ای و اصلا حرف و نظرتو قبول نداره.. ب نظرم چون برخورد محکمی نکردی اینقد بی خیاله و شمارو جدی نمیگیره.. سفرولغو کن.. بهش بگو بیاد خونتون و راجب این موضوع با خانوادت صحبت کنید.. این ادم اصلا ب درد زندگی نمیخوره چون اصلا انگارشما براش مهم نیستی ..حتی تهدید ب طلاق کن کمی بترسونش. سعی کن قاطع تر برخورد کنی این زندگی مشترکه و تصمیمات مربوط ب این زندگی هم باید مشترک باشه.. بازم بهت میگم اگ قبول نکرد خونه بخره بگو جهاز بی جهاز.. همینطور ک از شما توقع جهاز داره شمام حق داری توقع خونه داشته باشی.