2777
2789
عنوان

از خودکشی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 41 پست

توی ای ن ستا یه خانمی حرف قشنگی راجب خودکشی زد ....گفت ما اومدیم ک توی زندگی رشد کنیم ....اگر کسی خودکشی کنه ب مرتبه پایین تر میره تا زندگیو یاد بگیره و ب شرایط ب مراتب سختتری میره و وقتی میاد بالا ک درسشو یادگرفته باشه.....پس با خودکشی راه ب جایی نمیبری 

خوب شد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خودکشی راه هیچی نیست یکی دلش شکسته یکی یارش ولش کرده یکی شوهرش خیانت کرده یکی خانواده درستی ندار ...

پس چیکار کنم نمیتونم نفس بکشم ..زجر تنفسی دارم میکشم

??????Ya umutlar biterse

من چندماه پیش حس کردم ترس سابقم از خودکشی داره میریزه و یهو ترسیدم نکنه جدی جدی برم سمتش؟ و همون هفته رفتم روانپزشک و دارو میخورم.مشکلاتم حل نشدن ولی تحملشون راحت تر شد خیلی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

میفهمم روزای سختی رو پشت سر میذاری 

اصلا خودتو سرزنش نکن 

ممکنه این افکار به سمت هممون بیاد 

ولی با خودکشی هیجی تموم نمیشه انگار فقط کالبدتو مثل لباست از تنت جدا میکنی بعدش باز خودتی و همین مشکلات و حتی بیش تر 

اگر میخوای برا همیشه راحت شی از شر این افکار 

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین اون قسمتایی که افراد خودکشی کرده رو اوردن خیلی بهت کمک میکنه

حتی اگر اعتقادی نداری باز هم ببین فکر کن میخوای یه فیلم علمی تخیلی ببینی

در آخر برای بهتر شدن حالت تلاش کن 

قطعا از این مرحله عبور میکنی 

روزای خوشتو به یاد بیار نگذشت؟

روزای بدم میگذاره 

هیچ حالی پایدار نیست اصلا ناپایداری پایدارترین قانون این جهانه

خب خودکشی وحشتناکه عزیزدلم چرا بهش فکرمیکنی اصلا دیگه بهش فکر نکن حتی اگه تو بدترین شرایط واوج سختی ومشکلاتم هستی اینو بدون خودکشی راه نجاتت نیس عزیزدلم خواهر قشنگم ایناهمش وسوسه شیطونه ..ببین منم یه روزی سن وسالم که کم بود مدام افکار خودکشی تو سرم بود وقشنگ درکت میکنم ازترس نفسم بندمیومد همیشه تو فکرم بود چون خیلی سختی کشیدم اما هیچ وقت انجامش ندادم خداروشکر..با خودکشی فقط میری اون دنیا تو عذاب هزاربرابر بدترازاینجا فکرنکن خلاص میشی پس این احمقانه اس که به خودکشی به عنوان یه راه حل برای نجات از شرایطی که توش هستی اصلا فکرکنی 

میفهمم روزای سختی رو پشت سر میذاری اصلا خودتو سرزنش نکن ممکنه این افکار به سمت هممون بیاد ولی با خود ...

من خودم خودکشی کردم مثل همونا رفتم ته جهنمم نشونم دادن میدونم عاقبتش چیه

??????Ya umutlar biterse

منم کردم ..اخه نمتونم ادامه بدم

رآه های دیگه برای فرار از مشکلات هست خودکشی یعنی جا زدی به زندگی ب چشم ی بازی نگاه کن که میتونه مشکلو حل کنه ، میدونم سخته ولی باید قوی بود و ادامه داد اگه سالم هستی بزرگترین نعمت رو داری بقیه مسائل رو میشه حل کرد عزیزم